- Член од
- 30 октомври 2010
- Мислења
- 919
- Поени од реакции
- 907
Со здравје да си ги трошиш парите 
За утре дорт ме влече ГГ1 и Монако Х-1

За утре дорт ме влече ГГ1 и Монако Х-1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Туборг абе кажав ти да не бранеш ништо да земеш чиста пара...Честита нека ее!
Jablonec GG
Tromso 3+
Udinese GG3+
Dnipro 3+
Estoril 1
Sevila 1
e sho mi e merak sho sum si dobitna...a poveke u inat na tato oti se mi piska ko odam u kladilnicata...on pak si padna coveko ama jas paricki za vikendo si specalih sedejki ( i pcuejki ja sevila nekolku minuti) posle toa pak bese
![]()
За викендов планирам да уплатам 3 ливчиња по 500 ден. со дубл комбинации на Јуве 2ка, Тотенхем 1 и ПСЖ 2ка.
2 од екипиве да победат ќар сум.
Значи само две екипи од овие да победат со уплатени 1500 добивам 2500.
Арно ама ако уплатев едно ливче со сите три екипи и услов 2/3 ќе добиев 1300 денари односно ќе бев зијан 200 денари.
Која логика човече.
Бидејќи не може да се едитира или избрише постов сам ќе се цитирам дека ова што го пишав не е точно и е крајно нелогично.
Дефинитивно не е паметно да се размислува за пари во 3ипол.
Бидејќи не може да се едитира или избрише постов сам ќе се цитирам дека ова што го пишав не е точно и е крајно нелогично.
Дефинитивно не е паметно да се размислува за пари во 3ипол.
(ама и покрај ова сеуште важи дека кладилнициве имаат чудна логика. кога утакмициве од погоре би се одиграле 2/3 и се фатат само 2 натпревари добивката би била во минус а ако се изиграат сите 3 меча посебно на сингл ми имало некаква добивка со само 2 погодени меча (ваљда сега не сум грешка) )