Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Со здравје да си ги трошиш парите :)

За утре дорт ме влече ГГ1 и Монако Х-1

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Туборг абе кажав ти да не бранеш ништо да земеш чиста пара:D...Честита нека ее!

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.171
Туборг абе кажав ти да не бранеш ништо да земеш чиста пара:D...Честита нека ее!
fala red ali ja sekogas branam koga mi ostane samo edna utakmica , da go sliknam livceto da ne recete deka lazam , fala vi , i vidooq fala pak zemav nekoja para na grashoper sleden gol hahahaha:D:D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.387
Поени од реакции
85.320
e sho mi e merak sho sum si dobitna...a poveke u inat na tato oti se mi piska ko odam u kladilnicata...on pak si padna coveko ama jas paricki za vikendo si specalih sedejki ( i pcuejki ja sevila nekolku minuti :P ) posle toa pak bese :X3:
Убаво ти вика татко ти :D

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Обично четврток кога сум добитен викендот е тешка суша
за утре Волвс 3+

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.387
Поени од реакции
85.320
За викендов планирам да уплатам 3 ливчиња по 500 ден. со дубл комбинации на Јуве 2ка, Тотенхем 1 и ПСЖ 2ка.
2 од екипиве да победат ќар сум.

Значи само две екипи од овие да победат со уплатени 1500 добивам 2500.

Арно ама ако уплатев едно ливче со сите три екипи и услов 2/3 ќе добиев 1300 денари односно ќе бев зијан 200 денари.

Која логика човече.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.387
Поени од реакции
85.320
За викендов планирам да уплатам 3 ливчиња по 500 ден. со дубл комбинации на Јуве 2ка, Тотенхем 1 и ПСЖ 2ка.
2 од екипиве да победат ќар сум.

Значи само две екипи од овие да победат со уплатени 1500 добивам 2500.

Арно ама ако уплатев едно ливче со сите три екипи и услов 2/3 ќе добиев 1300 денари односно ќе бев зијан 200 денари.

Која логика човече.
Бидејќи не може да се едитира или избрише постов сам ќе се цитирам дека ова што го пишав не е точно и е крајно нелогично.

Дефинитивно не е паметно да се размислува за пари во 3ипол.

(ама и покрај ова сеуште важи дека кладилнициве имаат чудна логика. кога утакмициве од погоре би се одиграле 2/3 и се фатат само 2 натпревари добивката би била во минус а ако се изиграат сите 3 меча посебно на сингл ми имало некаква добивка со само 2 погодени меча (ваљда сега не сум грешка :D ) )

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Бидејќи не може да се едитира или избрише постов сам ќе се цитирам дека ова што го пишав не е точно и е крајно нелогично.

Ова болдираново ти е на место:icon_mrgr:
За минимум вракање на влог ти треба коеф да ти се 1,75 за системот 2/3 значи со се друго си во минус нормално сега може и да ти е некоја 1,65 па другата да ти е 1,9 итн битно производот од двете квоти да ти е 3 и над 3.
а ако не се лажам коеф на овие тимој погоре беа околу 1,60 -1,70 со сингл би бил во ќар и би имал помал ризик

B

BooBojan

Гостин

(ама и покрај ова сеуште важи дека кладилнициве имаат чудна логика. кога утакмициве од погоре би се одиграле 2/3 и се фатат само 2 натпревари добивката би била во минус а ако се изиграат сите 3 меча посебно на сингл ми имало некаква добивка со само 2 погодени меча (ваљда сега не сум грешка :D ) )

Добар начин на игра,ако имаш добра залиха од финансии нема од што да се плашиш,можеш да почнеш и со помалце пари,не мора ливче да го пушташ на 500, можеш да ги пушташ на по 200 и плус едно на 100 сите мечеви,за ако влезе ептен да влезе.
За овој викенд ги разгледав следниве мечеви,вечерва ке одлучам кои 3 ке ги вртам мегу себе.(коеф од спорт лајф).
Саутемптон-Сандерленд 1(1.75)
Стоук-Кристал Палас1(1.85)
Академика-Спортинг Лисабон 2(1.9)
Леверкузен-Менхенгладбах 1(1.75)
Овие ми се некако најдобри мечеви за игра,во комбинација можат да влезат и некои од овие мечеви.
Фулам-Арсенал 2(2.15)
Тотенхем-Свонси 1(1.65)
Сампдорија-Јувентус 2(1.55)
Наполи-Болоња 1(1.4)

Инаку за вечер.Пуштив
Бреј-Ст.Патрикс 2
Вулверхемптон-Кравли 1&3+
Билбао-Осасуна 1
Монако-Тулуз 1
Левандовски-Стрелец
Мијава-Дуњска Стреда 1

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.432
Поени од реакции
58.776
Арсенал 2
Нордсјеланд 2
Милан 2
Рома 2
Сосиедад 2
Валенсија 2
Севиља 2

ПСЖ 2
Милан 2
Јувентус 2
Фиорентина 1
Реал Мадрид 2
Лион 1
Ваљадолид 2

Незнам како успеав да ја згрешам шифрата на овие болдираниве. На првиот тикет ги планирав Марсеј 2, на вториот Валенсија 2.
Ако ги поправев, па ги погрешам жив ќе се изедев, па ги оставив вака. Можеби ќе ми се посреќи овој пат. :D

Абе едниот тикет да го згрешев ајде де, но двата ? А ништо не сум пиел од сабајле :D

Член од
20 јули 2012
Мислења
242
Поени од реакции
364
Арсенал 2
Ливерпул 2
Дортмунд 2
Баерн 1-1
Монако 1
Лион 1