Кајгана готвач vol.25 [гласање: полнети пиперки]

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Најубави полнети пиперки?

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Локација
Пустец
1. @Divider

polneti-piperki-001-jpg.76687

2. @cige

skw8.jpg

А и викав на Олимпија секој пред да слика, до јадењето да има напишано на бел лист "ЗА КАЈГАНА ГОТВАЧ".. (нешто слично ко Анчо шо ги маркира алатине негови :icon_mrgr:)
Таа ми вика, имало добри фотошоп мајстори.. Е кој добар готвач може во исто време да биде фотошоп про??? :pipi:

Во секој случај, да се поништи гласањево, и да се воведе закон за секој што ќе се обиде вака да фалшира, вечен бан од Гурманско катче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad:

Ама Cige ги смувал половината за шо да гласам :pos:

Гласав за тие што НЕ СЕ на @Divider... И после, ептен зажалив.
Стварно, зошто бе со вакви работи? Не се добива награда, па да се користат „читови“ на натпревариве. Финтата е да ги поттикнеме форумџиите-гурмани на готвење, да се споделуваат совети, рецепти, да се видат варијации на јадењата кои веќе сме ги виделе и тн. Дај во иднина не го правете ова, се се проверува со reverse image search.

Дај бе, прогласете го циге за победник, нема смисла дивајдерот да победи со лажна слика. И стварно не ми е јасно зошто се прават овакви работи. Ова треба да биде забава, да те инспирира да ги подобриш готварските способности... И не, победникот не зема никаква награда. Смешно и патетично.

Picture 973.jpg.Picture 974.jpg.Picture 975.jpg што велиш,закаснив
значи не може во натпревар, па ајде надвор од конкуренција (ова е ручек за утре,само што го извадив од шпорет, омилено мое јадење-никогаш не го промашувам.

@Олимпија додај го Анчо во натпреваров ако може :)

Сега ги ставив да се потпечат,таман додека дојде жената од работа ќе бидат готови.
А се разбира и ќе ги сликнам за натпревар.

Па, па, па шо се се изначитав дури и незгодно ми е.
Сериозно бе луѓе мислите дека се доделува кола ако победите во натпревров па крадете слики од нет?:eek: Ве жалам ако сте со такви размислувања, наместо да готвите од мерак вие сакате со туѓи перја да се китите. Срамота.
@Divider е баниран, темава ќе оди под клуч а победник е @cige. Смисли рецепт до сабота бидејќи единствено ти напраи полнети пиперки.
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 21:33 ---
Не може.
Темава ја затварам а за победник го прогласувам @cige.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom