Како си ги замислувате членовите на форумов?

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.347
Поени од реакции
21.727
Dude, дозволи ми да ти ја претставам вистинската Света Пресвета Четвороица од Кајгана (Изгрев, MIKI1, spiros и GhostLeader):

И светиот дух го има на видеото, гледај го цело. Очекував на крај Ipsissimus да им упадне клизачи, да ги фати на шамари, да ги дигне на клоци... ама ништо. :(

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Dude, дозволи ми да ти ја претставам вистинската Света Пресвета Четвороица од Кајгана (Изгрев, MIKI1, spiros и GhostLeader):

И светиот дух го има на видеото, гледај го цело. Очекував на крај Ipsissimus да им упадне клизачи, да ги фати на шамари, да ги дигне на клоци... ама ништо. :(
Kraj ...Spiros levo dole e najak..!!:pos:

Последно уредено:
Член од
17 јануари 2012
Мислења
1.044
Поени од реакции
644

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Субзеро.. ако јас покажам слика како те замислувам тебе со твојата некулутурно-пореметена особина за да лажеш и ставаш во уста на други твои реченици.. верувај,не сакаш да видиш.. не ми даваат и онака годините да се спуштам на твое ниво со лепење слики кој како замислуам..

не го пикај носето каде што не ти е место..

Последно уредено:

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Субзеро.. ако јас покажам слика како те замислувам тебе со твојата некулутурно-пореметена особина за да лажеш и ставаш во уста на други твои реченици.. верувај,не сакаш да видиш.. не ми даваат и онака годините да се спуштам на твое ниво со лепење слики кој како замислуам..

не го пикај носето каде што не ти е место..

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Кога веќе станува збор за рисјаните.
@spiros

Член од
19 март 2014