Треба д анаправам некои испитувања (Хепатит а,б, ц. Сифилис, Крвна Слика, и Chest X – ray report) за работа во странство, што значи треба да се на англиски јазик. Каде и колку би ме чинело?
Ako moze nekoj da mi napise podatoci na tema "Протокол за одредување на хемоглобин A1c за дијагноза на дијабетес" ili da me nasoci kade mozam da najdam Fala odnapred
Дали и каде можам да најдам и купам IMUNOFAN тоа е руски лек против канцер?? Или некој да ми даде препорака за сличен некаков лек?? Станува збор за тежок вид на канцер glioblastoma cerebri
Или ако има некој информација дали се продава овде Temozolomide (Temodar) Американски лек против рак?
Здраво на сите!
Дали знае некој каде можам да најдам транспортно кутиче за складирање лекови внатре,кое се приклучува на струја и лади.Сум ги гледал порано,се става шишенцето во кутичето се затвара и се приклучува на струја и со помош нс кулерот лади внатре.
Ве молам помагајте ми каде можам да најдам.
Останете со здравје.
Значи шампонот ми треба како вода во пустина. Ми треба истиот тој со истата боја каков што го гледате подолу на сликата. Ако има некој аптека , или што работи во аптека а го имате тој шампон нека ме контактира по ПП , без разлика кој град во МК.
Јас да прашам можеби има некој кој се разбира околу тоа. Прво сакам да знам дали има чај кој може да те смири и опушти ми треба таков доколку постои и каде би можел да го најдам?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.