Каде може да најдам - Здравје edition

• Креатор на темата Креатор на темата MajMyH
  • Време на започнување Време на започнување
Proactiv-Acne-Products.jpg

Ако знае некој, нека каже.

Треба д анаправам некои испитувања (Хепатит а,б, ц. Сифилис, Крвна Слика, и Chest X – ray report) за работа во странство, што значи треба да се на англиски јазик. Каде и колку би ме чинело?

Фала.

Ako moze nekoj da mi napise podatoci na tema "Протокол за одредување на хемоглобин A1c за дијагноза на дијабетес" ili da me nasoci kade mozam da najdam Fala odnapred :)

Дали и каде можам да најдам и купам IMUNOFAN тоа е руски лек против канцер?? Или некој да ми даде препорака за сличен некаков лек?? Станува збор за тежок вид на канцер glioblastoma cerebri :(

Или ако има некој информација дали се продава овде Temozolomide (Temodar) Американски лек против рак?

Последно уредено:
Дали се наоѓаат по аптекиве Renalof catalysis капсули,за топење на камен на бубрег,ако се нарачуваат дајте број во п.п.

Дали некој знае дали има во аптекиве БИОТИН и колку пари е?! Фала многу и останете здрави сите!

Каде да најдам: Agmatine, Magnesium Glycinate, Quercetin?

Здраво на сите!
Дали знае некој каде можам да најдам транспортно кутиче за складирање лекови внатре,кое се приклучува на струја и лади.Сум ги гледал порано,се става шишенцето во кутичето се затвара и се приклучува на струја и со помош нс кулерот лади внатре.
Ве молам помагајте ми каде можам да најдам.
Останете со здравје.

Значи шампонот ми треба како вода во пустина. Ми треба истиот тој со истата боја каков што го гледате подолу на сликата. Ако има некој аптека , или што работи во аптека а го имате тој шампон нека ме контактира по ПП , без разлика кој град во МК.

dukrej.JPG

Рецептите за подготовка на здрава храна од рекламата "Здрава храна долг живот" ?

Ми треба масло од чајно дрво (Мелалеука)? Дали некој знае каде може да се најде и по која цена го продаваат ?

Јас да прашам можеби има некој кој се разбира околу тоа. Прво сакам да знам дали има чај кој може да те смири и опушти ми треба таков доколку постои и каде би можел да го најдам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom