За девојките: „Лошо момче“ - да или не?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Океј,но ова е само обичен маалски муабет тука литература тешко дека ќе помине а и препукувањата кај Леандра како модератор. :) Индивидуална и сосем небитна е замислата на секоја форумџика за тоа што претставува за неа лошо момче (затоа што креаторот на темата се обраќа на девојките нели),бидејќи потекнува од поединечни искуства и дефиниции а оттука произлегува и одговорот кој се бара: ДА или НЕ.Затоа...chill.
Со големо жалење морам да се сложам со тебе,за жал така е.. стана сосема нормално да се дискутира за неморалното..

M

Muranyi

Гостин
Факт е дека секоја дама се пали на лошите момци, зошто си мисли дека тие може да ја заштитат......., но кога станува збор за брак истата таа дама сака добри момци, зошто самата знае дека од лошите момци може да биде повредена, а од добрите сакана :)
Сега знам дека сунѓерот е на тешки дроги. Ах бе дете, си го упропастуваш детството.

Член од
29 март 2013
Мислења
148
Поени од реакции
177
За вакво?

Барем малку ми го разубаве и спаси денот оваа будала:pos:

Бегај бе, овој е ментален:cautious: :pos: Штом онака тепа од ќеф- пошто му го навредиле другарот, што остана за девојки :cautious: Сум го гледала на youtube одамна, од српско подземје, будала со тапија :tapp:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Бегај бе, овој е ментален:cautious: :pos: Штом онака тепа од ќеф- пошто му го навредиле другарот, што остана за девојки :cautious: Сум го гледала на youtube одамна, од српско подземје, будала со тапија :tapp:

Прашањето е, зошто воопшто си го гледала?

Член од
3 март 2013
Мислења
48
Поени од реакции
56
Не.
Поминав и низ тоа, некад јас ги заебував некад и они мене.
Мене тоа ми е типично тинејџерско филмче, он е фраер у градот, сите женски му се палат, може секоја да ја има. Па уште ако е некој ватрен навијач, абе филмови. Ти го добиваш, знаеш дека е кретен ама се надеваш дека ќе се смени, ама јебига...
Кога бев некаде 16, најмногу со вакви се сплеткував, а и они сакаа со мене да се сплеткуваат, интересно ми беше па им мавав корпи.
Детишта.

Мислам дека скоро и да нема женско што не поминало низ ова ама нека остане за успомен и лепо сечање. Сега не ми требаат такви, никако.

Член од
3 ноември 2013
Мислења
78
Поени од реакции
126
- Where are the good guys?
- In the friend-zone, right where you left them.

За жал - Баш така е. Bad boy = The one за мене одкако знам за себе.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Епа вие гуд гајс дури се мислите и премислувате, дури се туфкате дали на девојката на шанк да и речите „Здраво многу си убава“ или „Здраво сакаш да те частам пијачка“, ќе дојде бед бојот со мадињата на рамо и ни пет ни шест ќе и го лупни јазикот вуста.
Кај нив нема многу мислење.. затоа самодовербата и храброста набилдајте си ги до максимум и ќе видите како овие мачо гајс ќе си останат со мадињата в раце. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom