Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Луси_Лу, Biggus Dickus, AlternativeF, Velvet She, Princess Of Evil, Max Legend - ако сте за вечерно дружење во Irish Pub.

Кој друг сака, може да ни се придружи, само да се најави овде или по ПП (ама навремено), да го рачунаме за место нели.

Ја сум за, ептен сум за, ама не можам :place: Ќе си пукнам, и вчера не дојдов и вечерва исто. Убав провод за сите вас и ја чекам собиранката после божиќ :)

Ајде Луси_Лу, Biggus Dickus, AlternativeF, Velvet She, Princess Of Evil, Max Legend - ако сте за вечерно дружење во Irish Pub.

Кој друг сака, може да ни се придружи, само да се најави овде или по ПП (ама навремено), да го рачунаме за место нели.

Нема да можам вечер. Како и да е, убаво да си поминете. Се гледаме друг пат.

Бидејќи другана тема е затворена, немам каде, па ајде овде ќе пишам.

Прво на сите да ви ја честитам новата 2013 година и да ви посакам да ви биде многу, многу поубава и посреќна од претходната, во секој аспект, иако во себе ја содржи баксузната 13-ка:)

Олимпија и Шкорпион, жалам што не можев да ви се придружам, но ми излегоа некои други непредвидени работи и во последен момент бев принудена да откажам (му кажав на kooperativa). Едно се желби, друго можностите здружени со непредвидени околности. Се надевам разбирате.

Се гледаме на некоја наредна собиранка :)

Pat Bateman, секако, за нареден пат јас и ти први ќе пееме, да се искупиме за сегашново неидење;)

Јас со задоцнување ви должам едно извинување што ветив а не дојдов на новогодишната собиранка. Затоа сега да се искупам и да прашам ќе има ли пост новогодишна кајгана собиранка? Немора сега одма. Месецов :)

Jas sum za vikendot posle stara/nova kakva i da e, odnosno 18ti ili 19ti Januari.

Ќе се праи голема собиранка или да ве викам еден по еден? :)

си ме помешал со некоја друга.
Да не те познавав, можеби и би те помешал... :)
Можеби и не си била свесна дека поминуваш покрај кафичот, ама дефинитивно беше ти :)

дечки, може ли некој да ми каже кои двајца ја пееја од бијело дугме моји другови (ако има бога) во мистик на последната собиранка пред нова година? имам клипче од нив, па да знам кај кого да се обратам.
а и, која беше девојката што пееше најдобро од сите и беше облечена во зелена блуза? има слика за неа
нормално без потврда на идентитетот:icon_mrgr: нема размена.

дечки, може ли некој да ми каже кои двајца ја пееја од бијело дугме моји другови (ако има бога) во мистик на последната собиранка пред нова година? имам клипче од нив, па да знам кај кого да се обратам.
а и, која беше девојката што пееше најдобро од сите и беше облечена во зелена блуза? има слика за неа
нормално без потврда на идентитетот:icon_mrgr: нема размена.
ЈА и уше некој незнам кој беше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom