Елена Петреска

• Креатор на темата Креатор на темата spektar
  • Време на започнување Време на започнување

Вашете мислење за Елена Петреска?

• Одлична

Гласови: 15 20,3%
  • Добра

Гласови: 32 43,2%
  • Лоша

Гласови: 27 36,5%

• Вкупно гласачи
    74
Член од
20 август 2006
Мислења
4
Поени од реакции
0
elena_petreska_teMala82312.jpg

elenapetreska4.jpg

Elena2.jpg

Епа луѓе, ајде изјаснете се што мислете за нашата Елена Петреска, нашата нова PlayBoy зајачица!!! И да не заборавам, нашата идна претставничка за Евровизија во Финска!!!:music3:

Леле колку е грда ... Ни сама не е свесна ... Многу ми е антипатична ... Од сликиве само што ја видов :tapp: А за песни незнам само онаа Маска мислам дека беше, спотот сум го гледала ОЧАИ ~!~

Случајно ја имам запознаето - убав разговор имав и ми остави пријатен впечаток. Многу е добра, паметна, реална и дефинитивно како позната личност не е некоја која се има дигнато во висините како нејзината имењачка Ристевска.

Само, од каде информацијава дека ќе биде претставник во Финска?

Димитар напиша:
Случајно ја имам запознаето - убав разговор имав и ми остави пријатен впечаток. Многу е добра, паметна, реална и дефинитивно како позната личност не е некоја која се има дигнато во висините како нејзината имењачка Ристевска.

Само, од каде информацијава дека ќе биде претставник во Финска?
Е браво братче за оваа порака!!! И да знаеш дека е многу фина и добра женска не само за разлика од Елена Ристеска, туку за жал и од останатите пејачки во нашава земја!!!

А за тоа дека ќе биде претставнича, барем мене така ми изгледа после слушањето на половина од песните кои се за на Евровизија... ;)

па добра девојка...се знаеме лично...бидејки и она е од прилеп и и е братуцетка на една моја другарка се запознавме кај неа дома...супер е...фина убава симпатична....не е воопшто дигната-ама ич воопшто..една обична девојка...иако не ми се свига ниту една нејзина песна ми остави супер впечаток!

Не мислам ништо,затоа не гласав,не ја познавам девојката и не можам да коментирам многу за неа

Интересен и е стилот,не е одлична,малку ја има за да биде одлична...а за Евровизија не би била лоша...

Dobra si e sto i fali.Ima dobar glas,dobro izgleda,nekolku interesni pesni i toa.Drugo nema sto da mislam.

Sto da kazam..mene licno ne mi se sviga mnogu,zboram za stilot na muzika.A ne ja poznavam,mozda e ok

Секое лето пее во градов и не ми оставила којзнае каков впечаток да паѓам во несвест или па да не ја поднесувам. Онака, неодредено мислење имам за нејзините песни, а само две ми останале во памет: „Симни ми ѕвезди” и „Маска”.
Можеби и убаво пее, скромно се истакнува и никогаш нападна не била.

elena_petreska_teMala82312.jpg

Ако појт вака тамо го ебавме ежот пак :kesa:

Абе во Тетово кога беше ми викаат оние што биле да ја гледаат кажаја дека била обечена скоро гола и дека многу личела на бугарскине пеачки.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom