- Член од
- 30 ноември 2007
- Мислења
- 145
- Поени од реакции
- 5
До обврски би требало,така рекоа...Ај уште еднаш ако може некој нека не посочи на што да обврнеме повеќе вниемание за вториов,поздрав..:helou:
Нема пуштено втор список. Треба заклучно со 11 глава.колеги заклучно до која тема треба да се учи менаџмент и дали има пуштено втор список?
фалаНема пуштено втор список. Треба заклучно со 11 глава.
па ко што памтам на сè (како за секој колоквиум по економија). инаку вториот беше најлесен(барем за мене).Ќе може некој од постариве колеги да не просветли на што најмногу да обрнеме внимание за вториов колоквиум економија ?
Па не паѓа баш се, еве на пример минатиот 99% од прашањата беа од последните три теми, односно немаше ниту едно прашање (освен еластичност - едно) од првите 70 страни од вкупно 130. Сега претпоставувам дека најмногу ќе стави акцент на последната тема од микроекономија - државата и бизнисот, како и пазарите на факторите на производство... но ќе видиме..па ко што памтам на сè (како за секој колоквиум по економија). инаку вториот беше најлесен(барем за мене).
ejjjjjj ne e toa malce mnogu? a znaes sto treba da se uci? tamu kade sto se zadacite samo teorija taka? jas gi imam zadacite ama kolku sto znam teorija treba od metod na primerok i analiza na podatoci taka mi kaza nikolina ti kakvi informacii imas?Istrazuvanje e do 321 strana i e zakazan oficijalno na 30
ej sakam da prasam kaj mozam da platam za matematika?kako da go najdam kanalot za dragi janev?i kolku pari bara za 6ka?
:pos2::pos2:да си жив бе Наум ме изнасмеа
Мислам дека каналот се викаше суецки, не ме фаќај за збор :smir:
Земи карта на светот, можеби и ќе го најдеш...
Jasno neli, dopolnuvanja kako so i rekov, ima.Фала за информација барем да се почне од нешто па ако има нешто плус обавестувај
а нека не остават и со 6 страни мислам дека никој нема да се буни
Ti go sitnam moevo 6-ce... :helou:ej sakam da prasam kaj mozam da platam za matematika?kako da go najdam kanalot za dragi janev?i kolku pari bara za 6ka?