Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Какви профи бе, каков Ников, треба ли некој да се дере:

Кире Лазаров за плууус два, Кире Лазаров за полуфинале.... КИРЕ ЛАЗАРОВ ЗА ПОЛУФИНАЛЕ, ПОЛУФИНАЛЕ НА МАКЕДОНИЈА !!!

:pos:
Не не не ........и ти ништо не знаеш Кире шутира,али Игорче вика Филип.Од преголема возбуда ќе го згреши кој е...............:D

Се додека не речи Манасков Пепи, добар ќе е. :cool:
Не биди толку сигурен.Кога можеше типот името да си го згреши.............тој може секој да го прекрсти.Ај нашиве бар се приметува кога ги греши,али што пак со Корејците или Арапите ? Таму име нема да погоди,али ај никој не ги знае,па не се приметува :D

rakomet1.jpg

Норвешка 101.0 коефициент, Шведска без пола тим 27?? Кој бет-експерт ја создавал листата алал нека му е! :)

Дувна ветре развигорче,
гледаме ракомет со Игорче.
Дувна ветре развигорче,
MVP на ЕП е Наумче.
Дувна ветрееее Будигора,
Борко секој агол го затвора...

и така натаму, и така натаму....

ветриштава што не опфатија деновиве, ме потсетија на муабетите со „ураганот Македонија“ од Септември.... Уствари и времево сака да ни каже дека ураганот повторно се буди, почнува тука, од „епицентарот“, и дека пак ќе ја тресе цела Европа... :sneaky:

и си реков ај набрзина да направам еден приказ... (ова „набрзина“ е ептен клише, but fuck that shit...), нешто вака, за да имаат децата шо да учат по „Природа и општество“.

uHloj.jpg

за мајки, тетки и баби, еве друга верзија...

eycnU.jpg

Фала и кај вас! :гик:

И ја би за белград ама засега скептик сум :D Ќе почекам барем прва утакмица па ќе видиме.

Од 18 ч. го пренесуваат натпреварот Србија - Македонија на РТС 2. Има ли некој линк за стрим од РТС 2. Јас најдов нешто ама офлајн е стримот изглеа
http://myfreetv.ucoz.net/index/exyu_channels/0-716

Ајде сите барајте стрим, до 6 да најдеме мора да гледаме.

myp2p.eu? неможам да отворам блокиран сум на firewall, ѕирнете може да се најде.

Ај некој нека се потруди да добие некој добар линк !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom