Европско Првенство 2011 - Литванија (општи информации)

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Ако изгубат сигурно нема да биде затоа што не сакат туку затоа што не можат.
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:55 PM ---
И една добра вест на livescore ја исправиле грешката и не именуват како што треба:

14:30 Montenegro ( )

Macedonia

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
http://forums.interbasket.net/f74/ форумџии да се активирате и на овај форум оти многу некако грците јадат г***а па да ја поддржиме нашата репрезентација

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Ако Чековски даде 6 коша во целото првенство !!!,ние одиме во втор круг.Со 10 негови поени четвртфинале не ни бега,а ако стигне дечкото да даде повеќе од 10 поени.......ондак дечки спремајте се на плоштад да ги дочекаме новите европски шампиони.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Се оди и со две победи али со комбинации другите да ти средат а постојат шанси и со три да не отидеш пак со комбинации на другите.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Антиќ не победи тоа е!!! не може антиќ и Чековски да се убиваат од шутирање тројки, не може! Разочаран максимално!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Од кај го најдоа пак овој да коментира бе, кој ќе го слуша сега, ДомерСант, у пизду матер.Зарем коментатор што планира да коментира европско првенство, не го знае Домеркант?Аман веќе ...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
ЕurobasCet. :pos::pos::pos: Македонско#fail новинарство.
Јас мислев дека е од членот напишано тоа. :D

Сеа кога отворив глеам таков им бил насловот на „статијата“ ..и далеку се тие од новинари, тоа ти се деца без работа..тепаат досада ;)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
хахаах не можам д аиздржам гледа некој сител 3? го слуша што тресе коемнтаторот? хахаах :pos: црна гора победи а има уште една четвртина хахаах :pos: и се исклучија нема да ја дадат псоелдна четвртина хахаах :pos:

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
хахаах не можам д аиздржам гледа некој сител 3? го слуша што тресе коемнтаторот? хахаах :pos: црна гора победи а има уште една четвртина хахаах :pos: и се исклучија нема да ја дадат псоелдна четвртина хахаах :pos:
и зоки си е талент ... може од вц да коментира ... нема никаква статистика изгледа ... плукнат на игорче

Kajgana Shop

На врв Bottom