Европско Првенство 2011 - Литванија (општи информации)

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Ако изгубат сигурно нема да биде затоа што не сакат туку затоа што не можат.
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:55 PM ---
И една добра вест на livescore ја исправиле грешката и не именуват како што треба:

14:30 Montenegro ( )

Macedonia

http://forums.interbasket.net/f74/ форумџии да се активирате и на овај форум оти многу некако грците јадат г***а па да ја поддржиме нашата репрезентација

Ако Чековски даде 6 коша во целото првенство !!!,ние одиме во втор круг.Со 10 негови поени четвртфинале не ни бега,а ако стигне дечкото да даде повеќе од 10 поени.......ондак дечки спремајте се на плоштад да ги дочекаме новите европски шампиони.

Се оди и со две победи али со комбинации другите да ти средат а постојат шанси и со три да не отидеш пак со комбинации на другите.

Антиќ не победи тоа е!!! не може антиќ и Чековски да се убиваат од шутирање тројки, не може! Разочаран максимално!

Од кај го најдоа пак овој да коментира бе, кој ќе го слуша сега, ДомерСант, у пизду матер.Зарем коментатор што планира да коментира европско првенство, не го знае Домеркант?Аман веќе ...

ЕurobasCet. :pos::pos::pos: Македонско#fail новинарство.
Јас мислев дека е од членот напишано тоа. :D

Сеа кога отворив глеам таков им бил насловот на „статијата“ ..и далеку се тие од новинари, тоа ти се деца без работа..тепаат досада ;)

хахаах не можам д аиздржам гледа некој сител 3? го слуша што тресе коемнтаторот? хахаах :pos: црна гора победи а има уште една четвртина хахаах :pos: и се исклучија нема да ја дадат псоелдна четвртина хахаах :pos:

хахаах не можам д аиздржам гледа некој сител 3? го слуша што тресе коемнтаторот? хахаах :pos: црна гора победи а има уште една четвртина хахаах :pos: и се исклучија нема да ја дадат псоелдна четвртина хахаах :pos:
и зоки си е талент ... може од вц да коментира ... нема никаква статистика изгледа ... плукнат на игорче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom