Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Еееххх драга моја...:(
Работа? Ма... умрев во пеколов, ама најлошо од се е што постојат премногу безобразни луѓе, посебно додека сум на работа го гледам тоа - немам избор... а овие на шо се на повисоки функции леле леле леле - абе богови се замислуваат дека се !:notworthy::confused:
Абе, неможам више... среќа шо сум дома, шо ми заврши работата за денес...(y)
Ајде на кафе:coffee:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.959
Поени од реакции
22.189
Драа

Ск знам како ги е на наши маме, мамиња, мамичке
Три дна сам, како на срвајрв сам
Чисти, ми, пери(шалу се), пеглај, постељај аљишта
Скопјани викаф пружај, пружаф аљишта : D лудаци
Пружај прву помош hahha

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.711
Поени од реакции
88.761
Драга

Приметив сите за Пивофестов почнаа премногу да го користат зборот "Ебаго" во нивниот речник... Глорихантери бе :D. Мајка ми е Прилепчанка, па така јас го користам зборов од кога знам за себе :-D.
Се сеќавам еднаш во основно, кај најстрогата професорка, која уживаше да мачи деца, па дури и маваше воспитни. Кај нејзе на час мува не смееше да помине... и гледаш една ден, почна нешто да ме прекорува, да ми соли памет за нејзиниот предмет, кога ме гледаш мене ни две-ни три и реков "ЕБАГО!!!":гик: . Само Господ знае како куртулив тогаш да не попијам некоја воспитна, или пак како не ми здрви некоја бандера во дневникот.
Е така да си знаеш кајги, јас си го користев овој збор before it was cool :pipi:

Ебаго... :')

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Кеј,

Тешки морони си пуштила по дома да ти шетаат.Се читаме утре ми кренаа притисок идиотиве што нејќеш да ги избркаш.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Dubrovnik, t.e Ragusa, t.e King's Landing stvarno bilo ubavo mestence no i Montenegro ne e loso:) . Use malce za zal i pak nazad vo rabotnoto sekojdnevie.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

еден куп човечиња заработуваат по 17-18 македонски илјади, не се пријавени како работници, и онака ги трошат како да се на трка, за ден-два три.
Океј, не си пријавен, не ти се плаќа пензиско и здравствено, ама оти бе не мислиш за утре, и да ставиш некој денар на штедна книшка?

И после таквите бараат бесплатно здравство и пензија за секој. Ох мори мајко.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Се што ми треба е да побегнам некаде далеку на планина со некоја селанка...... да избегам од реалноста......:)

Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Драга
Јака мрза ме фати... и несоница... а и како не би, си јадам од овие cherry чоколатца, сеа душичкава ми бара вода, ама мрзлививе нозе одбиваат да одат по вода :eek::pos:
Ќе си дехидрирам од пуста мрза :facepalm:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Драга денес малку ги наполнив гаќите, имав close encouter со УЈП, ја на диво шиткам али се извадив и турив катанец додека се приближуваа. :) Али да ги видиш мршојадите како кружеа после тоа. Иначе понеделнички за честит илинден пратиле 5коли во Драчево, пошто знаеш, полна буџетска каса....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom