Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кајго, денес (а и претходниве 3-4 дена) бев во Ѓивѓилија. Сум јадел еден од најдобрите чикенбургери што сум ги јадел некогаш во животот. Покрај тоа по една шњ уличка каде што се мававме, помина еден автомобил со сите отворени прозорци и од неа ечеше Motorhead. И уште се чудам, како во моето пос*ано Неготино немам никогаш во ЖИВОТОТ слушнато некој да пушти рок/метал/панк во автомобил, туку само турбери и народњари... Почитувам и добар рап и добар транс, ама и тоа немам слушнато...Катастрофа. Крш. МИЗЕРИЈА.

Passed down to you...
Некоја штангла Lindt ми се топи меѓу горното непце и јазикот, мирисот на дожд се провлекува низ коските, тапа болка на метеопатија низ мускулното ткиво, а мислите присобрани како пензионери во 22ка накај Зелено пазарче. Фокусираност на нивоу а целта недостасува. Рикошети од ќорци кои не водат нигде.
А баш ми се реактивира розевиот дел на умот овие денови. Мразам што во дадени моменти немам кому да го споделам сето она што се генерира во овие мигови.
So says Saladin

Јапонците ако не биле примени на факултетот кој го избрале си ја мавале јамката.....а ни сите сме сплотени во едно и сите напред јуриме ебеш го дали бива или не :icon_lol:

Ногу работи шо изгледат надвор од "нормално секојдневие" кај нас за некој се реалност.Времето шо треба да го лапниш туѓото мислење и да се соочиш со ситуацијата е клучна.

Се надевам и после утрешниот ден ќе вадам ваква Гоцева насмевка ustu.png :icon_mrgr:

Како помал на почетокот на средно, сум ги нервирал домашните со тоа што сум викал дека ќе запишам теологија и ќе учам за поп :pos: Со оглед на тоа што се немав шишано 2-3 години, тој детал одлично се клопуваше во приказната.
Сега да си бев поп ќе си лажев луѓе и ќе си се полнев пари од правење ништо, вака мачи се ебате волот :icon_mrgr:

И ете тие што прееска се бунеле како е лошо што МВР ги претставувала металците во лошо нереално светло постираат како се сељаци тие што се пријавиле на Гранд идолон.... (y) Стереотипи...кул се додека не се почувствуваш навреден (y)

Драга, дај нека дознаат некако оние што ги плукаат хомосексуалците и пробуваат да се издигнат на некое ниво над нив а во реалноста газ не знаат да избришат, дека шкљоцаат од машина усовршена од хомосексуалец. Фала.

К.
Бурекот сеа што го изедов ми легна како волејот на Зидан во финалето 2002 против Леверкузен, на Хемпден Парк во Глазгов.

Поминале 12 години, значи мора да се уозбилам :(

@blue ladybug

10612616_10203321552174191_5753325270425723300_n-jpg.102669

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom