Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Македончето слави католичка нова година, слави православна нова година.
Фали уште муслиманската да ја слави. По тоа правило, Македончето не е верник туку љубител на славење.
edit:
Кајги, најтешки се оние 12 месеци по нова година.

Еи Кајги ; )P
:ROFLMAO:

Стара нова ти е устфари исто само музика у дневну е погласна,поише алкохол унесено од било кој дн и толко

Него од како почна опу'штен да зима по десет посто од добифку, поише искача спортска еј
паре за паре се лепиф Кајгано, ти што мислиш : )

Ја обжаам кикирики Кајгано, а т?

Драга
5 дена ти немам пишано, немам баш идеја што, последниот пат ко ти пишав бев премногу изнервиран, но затоа последните 3 дена дена беа најубавите во мојот живот и тоа по заслуга на една личност, се надевам дека тоа е само почеток и дека таков ќе биде цел живот :).

Иначе некој паметен човек ја смислил Wolfram Matematica, али еби му матер глуп е тој во мкд сме паметни и несмеат дури ни формулите за на колоквиум да се носат, а камоли да се користи нешто што го користи целиот напреден свет ;) мојата чудесна земја, со уште почудесен образовен систем :eek:

Dear friend
Much has happened nowadays...
I do detest when I am the reason of something incomprehensible and beyond every reason. There is my ability of not being good at accepting the guilt and feeling to make an apology.
Still I do make exceptions in rare occasions to the people I care the most. I like to express my apology, even though they don't listen sometimes, and scatter my words. But hey.... Nobody is perfect anyway.
My other burden is that I often have thoughts of diverting from the path that my "friends" have made me chosen. They speak for a shattered world of corruption and no perspective of any kind, and I think that their thoughts are much bleak and their uncertainty evaporates my creativity.
I have much yet to learn but I think it's time to learn deflecting the negativity from myself.

Love always
Saladin

:facepalm: кучињата стануваат похумани од нас ццццццццц не не бива ич...

Драга кајго... уште еден пијан пост во низата. А се си почна топ. И сеа, глеам од перспектива на кое ебано племе сме ние... Значи никаде низ целава наша држава (на александар, абе ајде... ) ништо вакво не се прави на василица... мислам, која будала би се капела во кочан ладна река на полноќ ко денес? Епа ние сме тие будали... И што уште не... Онака си се чудам, како секоја вечер уз пиво ракија, чад од цигари, претежно полна пепељара и шо и да е with my brother from another mother си разглобуваме смисла на животот... океј, тој е женат човек веќе 4 години, јас ерген... и пак ако се запиеме, се се сведува на:
па во подлабокиот дел од моето кукање, понекогаш и секогаш досадно, одиме на :
и ми текна дека сношти преубаво си поминав а останува тоа :
pusti me da drhtim i da sjetim se, kako su me njene usne ljubile... а од тогаш помина точно 2 месеци (ден +-)
абе то ја треба да се запалам на плоштад... дефинитивно... па то треба да се убие

(парадокс на вечерта е кога некој ќе дојде и ќе ти пушти северина и фрлаш шишиња низ локалот пошо сакаш да го погодиш виновникот, а не ради песната)

п.с. fuck this shit... пијан сум а тастатурата убо ми лежи под раце (професионална деформација, јбг)

п.с.с. и ондах то :D

испиени седум литри вино - check
изедени сите грицки - check
разглабување за настанокот на универзумот - check
теории за пирамиди - check
проект мејхем и неговото значење и филозофија - check
помалку пиење треба и порано легнување

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom