Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Сепак имало ПРАВДИНА на форумов;)
нешто ми се враќа вербата во народот- иако оддамна ја изгубив

Halo, jel' čujes!!!!!!!!!!!!!!!!
nemoj da psuješ
nemoj da pljuješ po podu
kad okolinu zagađuješ i truješ
obavezno povuci vodu
Kažljivo je igranje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

поздрав КАЈГИ со песничево

Ееее, ете ме и мене. 1 недела одмарав од форумов т.е. ме банираа за глупости, дека сум мавал сеир у сериозна тема. Али нема веза, помина веќе, ете сум пак.

Се случија доста работи, т.е. најглавното... ПОЛОЖИВ! Возачката за 1 недела ќе ја имам у рака, али у меѓувреме си возам со потврдата шо ми ја дадоа... у главно ПОЛОЖИВ!!! Па сега ептен си ги олеснив работите.

Работата иде некако, гураме... све околу мене колеги што секој со секој очи ќе си извади, ама нема веза. Ич не се замарам, шо сакат нека праат и шо сакат нека мислат. Љубовта супер, поубоо не ни може да биди. Здравјето арно :D

Друго... ми купија HDD од 2 TB, почнав веќе да го полнам... тошиба ко лудо чоече, вакво нешто ми фалеше :eek: Полека почнав и филмчиња да си гледам, да си ги симнувам... со тоа и сајтот да ми функционира ко шо треба.

Денеска исто возев, убавини...

Една недела, а колку работи само се случија... нека остане така, убаво ко шо е.

Драга,

Бев до продавница. Освен лимони, знаеш што друго купив?
Чипс, благо, колачиња, грицки, гумени бонбони, друг чипс, трет чипс, други колачиња, други гумени бонбони.
И едно чоколадо што не сум го пробала. :(
Умрев за благо и грицки да ти кажам, два дена немав никаква залиха од нив, сега само надокнадувам. Може претерав, а и таа на каса чудно ме глеаше, али многу ми е гајле. :D
Ќе биде журка сега заедно со една-две епизоди од Пријатели. :love:

И Кајги, Рики Мартин е мислам причината, а воедно и доказот зошто сметаат дека хомосексуалциве се посекси од хетеросексуалците. Ко гумена бонбона е! :X3:

ДК,

Во овие моменти, пак ме потсети на изборот. Беше одамна, скоро да сум заборавил. И не е исто - мислам дека малку повеќе сфатив.

Ти благодарам.

Поздрав.

Fur coats and diamonds, the bitch thinks she's a superstar

Драга,
Се’ можам да толерирам, ама кога ќе видам некој што сум го сметала за писмен и начитан константно да употребува „несакам“, „неможе“, „мајками,“ „братми“ и слично ми иде да си извадам очи со виљушка.
Поздрав.

,,,eh bre ,,,a z,sh nemoit da ki citiram,,ovie ,,^,,,ke simnuvale hulahopki na zhabi na fiziologija,,,aposle ke im sechat glavi,,,,,hahahaha,,,me nasmeaja decava i me potsetija na edni mnogu ubavi vreminja,,,na toj faking med faks,,,,:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom