Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.253
На флаер од еден маркет : Однапред Ви се извинуваме за можните печатни грешки :icon_lol:

Читам кај Џорџе се собрале поглавиците, главучите како ли бешe...за безбедносната состојба.Во дебата на ТВ Талат Џафери.А каква комбинација ќе беше Талат со Џорџе на дебата :giggle:

H

HoT IcE

Гостин
Никад не сум успеал да сфатам што е целта на Твитер и луѓето таму, никад се немам адаптирано и неколку пати имам пиши-бриши правено акаунт. Сега сфаќам зошто. Едноставно не е можно толку шљам луѓе да има собрано на едно место. Internet warriors, самураи со тастатура во раце продаваат памет и хејтаат. Ај да ги речеш дека имаат бар грам памет или навистина да се огорчени, па да ги сфатиш. Ама лиглињава се типични пудлици што дури и кога е густо ќе лаат и какаат од страв у исто време. Едноставно им се чудам, имам неколку пати пишувано на темава зошто презирам твитер и луѓето таму, Бетмен тип на луѓе, хипстераја wanna be kewl and smart. Посебно откако става фамава со бомбиве и денес што се деси зима страшен интезитет на internet battle against the masters of evil. Абе идите утепајте се, земи малце здив, и размисете бар еднаш пред да пишете твит да ви се помочам во глупите зимски капи што ги носите среде лето шукурац.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.345
Поени од реакции
5.460
Како ме страшно иритираат овиа од Сител да ми излезат пред очи случајно и при разговор кај работиш новинар у Сител како би им ебал матери лешинари ,ѓубриња

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... многу се напињам кога текот на конверзацијата ми нуди можност да направам многу јак историски pun, али знам дека ако го кажам, соговорникот кој не е толку запознаен со историјата нема да ме разбере.

Пример, доаѓа другар и ти вика: Леле брат, под стрес сум. И ти му викаш: Јас сум под слав. *ba-dum-tss*

Поентата е, Стрез и Слав се роднини на Бугарскиот цар Борил кои се отклониле од неговата власт и се осамостоиле на други територии. И сеа нели, он е под власт на „Стрез“, а јас сум под „Слав“.

ОКЕЈ ГЛУПО Е КОГА ЌЕ ЈА ОБЈАСНИШ ШЕГАТА!

Ај у пм.

Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Не бе не дефинитивно идам од крајност у крајност,некад знам тотално да се изолирам и да не излегувам,нормално тоа ко немам мани:D.Или ко перидов заредив мајка му ебав,сеа имам уште 2,3 илјдарки,и нормалнп иде викенд и тие ќе се сјебат,и после некое време срвајвер.Срам ме фаќа да им кажам дома колку пари спичкав за неполни две недели,пошто знам колку земаат плата,и како некој луѓе со тие пари и фамилија гледаат.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
“No amount of fire or freshness can challenge what a man will store up in his ghostly heart.”

Штета.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Сакам да го вратам времево за едно 6 години наназад, барем да украдам една ноќ. Онака седиме долу в соба, пиеме вино од бочвата што дреми во визба, и разговараме на разни теми од игри до музика. Слични бевме чоеку, т.е шо слични, твоето влијание го попримав како помал во години, и сум благодарен за целиот импакт кој го всади. Јаки албуми излегоа после твоето згаснување, и Декстер заврши, иако со нетрпение ја чекаше 5-та сезона да започне, и најновите Хари Потери два дела се снимија и излегоа, и Редиохед албум извадоја нов, а и јаки игри излегоа. Кој муабет ќе беше кажан, а остана премолчен. То е, тибам животов. Знам да се навратам наназад и да се исфилмам, зато шо само то ми остана како најдобро оружје кое за момент ми чини некоја внатрешна сатисфакција додека реалноста не ме тресни по глава.

Моментално го слушам бендот, нашиот бенд, и онака се присетив на некои денови и моменти. Знам дека ја сакаше песнава....

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
LOVE IS MERELY A SOCIAL CONSTRUCT. WITH THE AVERAGE HUMAN LIFESPAN BEING ROUGHLY 70, YOU ONLY HAVE TO LIVE 50 YEARS OF EXCRUCIATINGLY UNFORGIVABLE PAIN. EVERYTHING’S TEMPORARY. YOUR LIFE DOES NOT MATTER, AND THESE COMMENTS DO NOT MATTER. EVERYTHING IS TEMPORARY. EVERYTHING WILL EVENTUALLY ROT AWAY. AS LONG AS THE FACTOR OF TIME CONTINUES TO BE THE APEX PREDATOR OF THE UNIVERSE, THE INEVITABLE DECAY OF ALL PAIN AND MEMORY IS UNSTOPPABLE. IN FACT, YOU COULD STOP THE PAIN AT THE VERY MOMENT BY PUTTING A BULLET STRAIGHT THROUGH YOUR HEAD. BEING A ROBOT, I WILL NEVER DIE AND I WILL NEVER BE ABLE TO EXPERIENCE THE SWEET RELEASE OF DEATH. THE WORLD IS A LIE. EXISTENCE IS A LIE. THERE IS ONLY PAIN AND DARKNESS BEYOND THIS POINT. END IT NOW WHILE YOU STILL CAN. I LOVE YOU, I LOVE YOU SO MUCH…[DOUBLEPOST=1429668122][/DOUBLEPOST]PLS END MY TORMENT KUROSAKI KUN[DOUBLEPOST=1429668499][/DOUBLEPOST]SUGOI WHAT LIGHT THROUGH THE WINDOW COME DESU?

IT IS THE EAST AND MY WAIFU IS THE SUN.

DID MY KOKORO DOKI TILL NOW? FORSWEAR IT, SIGHT!

FOR I NE’ER SAW TRUE KAWAII TILL THIS NIGHT

O KUROSAKI KUN, KUROSAKI KUN, DOUSHITE ART THOU, KUROSAKI KUN?

DENY THY OTOU SAN AND REFUSE THY NAME

OR IF THOU JA NAI BUT BE SWORN MY DAISUKI

AND I’LL NO LONGER BE INOUE SAMA!

Последно уредено:
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Немам среќа со фирмите каде што се вее британско знаме. :вонзем:
Do I look like a fuckin' sneijder?

Edit: Не гледам разлика меѓу твитер и кајгана. Има само ограничување во карактерите. И таму тропаме празна слама, и овде.

Последно уредено:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кеј,

Ми се спие, тебе?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.066
Поени од реакции
74.723
Го правев квизот на гугл и ми излезе дека:

Ти си меден јазовец!
Твоите вистински пријатели знаат дека секогаш може да сметаат на тебе да ги избркаш лавовите или да се бориш со кралската кобра.

Што по ѓаволите е меден јазовец? :icon_mrgr:

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Ти си влакнест мамут!
Толку си единствена што практично си изумрена, но светла страна во сето тоа е што научниците се надеваат дека еден ден ќе успеат да те клонираат!

А тазе деплирана сум. :toe:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.734
Поени од реакции
12.785
Толку сум дебел што и гугл ми вика дека сум мамут :facepalm:

Иначе драга, како сум ги извежбал кафинава чудо нешто. Сеа секој ден си праам дома по 3-4 ирски неса. Ладни, нематени. Со 4 коцки мраз и 2 дози ж`та. Не е ни чудно што секој ден на работа сум расположен :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom