Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно го прее*ав малерот, 7800 добивка, со 2 000 уплата, Баерн 1&3+, Дортмунд 2, Јунајтед 1&3+​

Многу јако (крупно) и ризично играш, пази да не гориш. :D Инаку ајде и јас да ја официјализирам добивката на синглот тука. Сумарно 1000 уплатив денес, 1800 добивам, така што чист ќар 800 ден. Секој ден да е така, full ќе биде. :)

GvygT.png

Требаше повеќе да ставам, цела илјадарка да ја лупнам, без да играм тикети за останатите 300 денари кои нормално ги промашив. Само сингл му е мамицата. :D

Конечно го прее*ав малерот, 7800 добивка, со 2 000 уплата, Баерн 1&3+, Дортмунд 2, Јунајтед 1&3+​
блазе си ти мене овие глупавите арсенал ме зафркнаа за 1100 денари не се многу али не се ни малце :) а како што гледам сега и реал ќе ме дувнат иначе браво секоја чест.

Многу јако (крупно) и ризично играш, пази да не гориш. :D Инаку ајде и јас да ја официјализирам добивката на синглот тука. Сумарно 1000 уплатив денес, 1800 добивам, така што чист ќар 800 ден. Секој ден да е така, full ќе биде. :)

GvygT.png

Требаше повеќе да ставам, цела илјадарка да ја лупнам, без да играм тикети за останатите 300 денари кои нормално ги промашив. Само сингл му е мамицата. :D

Ја фатив 1-1 Палермо, 4.5 коефициент, реал ете, еднаш ке ги играм, они сега решиле да ја крунисаат Барса како шампион на Шпанија, за 8 000.

Поништен чист гол за реал од офсајд, сега и пенал на крај... Кога не ти е дадено, тоа е.

Ја фатив 1-1 Палермо, 4.5 коефициент, реал ете, еднаш ке ги играм, они сега решиле да ја крунисаат Барса како шампион на Шпанија, за 8 000.

Поништен чист гол за реал од офсајд, сега и пенал на крај... Кога не ти е дадено, тоа е.

Ја мислам печен си ти за играње синглови пошто гледам големи уплати лупаш. :D Замисли Палермо 1-1 да си ја пуштил за 1000 или 2000 ќе си исплескал 4500 или 9000 денари. :D Ти препорачувам ако играш на крупни уплати подобро сингл да играш, отколку 2-3 врзани пошто секогаш една ќе те издупи.

А за Реал не се секирај, наредно коло мора да тепа и да врати добивка на сите што го играле овојпат. Наредна утакмица Реал игра на 1 декември против Атлетико Мадрид на домашен терен, така што очекувај 1.30-1.40 квота. Ете ти шанса да ставиш 1000 евра и да извадиш чисти 400 евра. :P Јас ќе го играм 7+ пошто Роналдо и Фалкао ќе забиваат голови како луди. :)

Добро е ме изваде Загреб
Загреб - Динамо Загреб 1х @ 2.32 х 200ден = 464ден
Загреб - Динамо Загреб 1 @ 6.2 х 200ден = 1240ден

Супер на едното ме извади загреб 1
На другото порто:cuc::cuc:
Како и да е добар викенд

500че

Ајакс (88-ма)
Копенхаген
Лече (85-та)
Сасуоло
Галатасарај (другиве пенал промашија 90-та :pos: )
од денеска ги чекав уште
Плзен
Васлуи
Днипро (ја покрив оваа у Бетсити сега 8.5 коефициент беше за Х2)

500че

Ајакс (88-ма)
Копенхаген
Лече (85-та)
Сасуоло
Галатасарај (другиве пенал промашија 90-та :pos: )
од денеска ги чекав уште
Плзен
Васлуи
Днипро (ја покрив оваа у Бетсити сега 8.5 коефициент беше за Х2)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom