A
Alexander Nevsky
Гостин
Убаво ти одговори дека 4900 ќе земе,толку му е минимална добивка,максимална ваљда 18000 му е.Колку ќе земеш една те поебала![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво ти одговори дека 4900 ќе земе,толку му е минимална добивка,максимална ваљда 18000 му е.Колку ќе земеш една те поебала![]()
Бидејќи го поебала една ќе земе 4,900 а да ги фател сите тогаш ќе земел повеќе,капиш?Колку ќе земеш една те поебала![]()
Конечно го прее*ав малерот, 7800 добивка, со 2 000 уплата, Баерн 1&3+, Дортмунд 2, Јунајтед 1&3+
блазе си ти мене овие глупавите арсенал ме зафркнаа за 1100 денари не се многу али не се ни малцеКонечно го прее*ав малерот, 7800 добивка, со 2 000 уплата, Баерн 1&3+, Дортмунд 2, Јунајтед 1&3+
Многу јако (крупно) и ризично играш, пази да не гориш.Инаку ајде и јас да ја официјализирам добивката на синглот тука. Сумарно 1000 уплатив денес, 1800 добивам, така што чист ќар 800 ден. Секој ден да е така, full ќе биде.
![]()
Требаше повеќе да ставам, цела илјадарка да ја лупнам, без да играм тикети за останатите 300 денари кои нормално ги промашив. Само сингл му е мамицата.![]()
Ја фатив 1-1 Палермо, 4.5 коефициент, реал ете, еднаш ке ги играм, они сега решиле да ја крунисаат Барса како шампион на Шпанија, за 8 000.
Поништен чист гол за реал од офсајд, сега и пенал на крај... Кога не ти е дадено, тоа е.
500че
Ајакс (88-ма)
Копенхаген
Лече (85-та)
Сасуоло
Галатасарај (другиве пенал промашија 90-та)
од денеска ги чекав уште
Плзен
Васлуи
Днипро (ја покрив оваа у Бетсити сега 8.5 коефициент беше за Х2)