Дани

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Песнава ми е цел ден на рипит.И спотот е добар.

Тешка Пуфла!

go_away_noob.jpg

Unikatnost, odlicni glasovni sposobnosti ,znae da napravi dobra i opustena atmnosfera.. Super e be!:cuc:

Omilena:
Ma so vi e na site? :D

Ја ОБОЖАВАМ. :cuc:
Самошто и се враќам од настап. Два ковери на Kings of Leon. Комерцијалата, but still..
Ваква енергија во човек, ретко.

Зошто офтопик?
Човекот си ги кажуваше мислењата за Дани.

Момците се караа кој имал 14 години, кој слушал Wiz Kalifa.

Ај да си го пренесам јас и тука мислењето за Дани.

„Дани со својот квалитет е пејачка на која врв во кариерата можат да и` бидат ноќните свирки... “

Што значи...

Гласовни способности = Ништо посебно.
Изглед = Коса
Харизма = Непостоечка (односно постоечка само во очите на нејзините жустри фанови I.E нејзините пријатели

Како личност не знам каква е приватно, но сум забележала во многу интервјуа (и сл.) како ја истакнува својата “откаченост“, па според тоа можам да заклучам дека не е баш сосема на земја девојката/жената.

Како личност не знам каква е приватно, но сум забележала во многу интервјуа (и сл.) како ја истакнува својата “откаченост“, па според тоа можам да заклучам дека не е баш сосема на земја девојката/жената.
Не е на земја, на мотор е, и тоа Ducati :)

Нека им турат 18+ на репликите на Дани во Панкот не е мртов, жив секс и е гласот :)

Премногу и насекаде кога и се пружа прилика нагласува колку тоа е она откачена. Премногу за мој вкус. Никогаш не сум сакала такви вештачки суштества. Порано ја почитував, до Најдобра до сега, после тоа ми одмили кога почна да глуми лудило насекаде. Плус и не и се годините веќе да се занесува така. Ме потсеќа на Аврил. Од кога излезе до сега уште го фура истиот филм.(n) Недозреано е и невкусно. Со тоа темпо само ќе продолжи да прави музика за петнаесгодишњаци, и ништо повеќе. Тие се занесуваат дека не живеат за другите и случајно или не се понаоѓаат во нејзините песни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom