Дали жените сакаат да голтаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386
Ми фали опција така така. :)
Ако се работи само за оралка можно е самоиницијативно да голтне Чисто од економски причини би рекол. Грех је да се баци и да не се трошат марамици без врска. :)
Ако откако ќе го извадиш и и тргнеш кон фаца шансите да голтне ти се 50-50 :) зависи од моментална инспирација (у знак на “благодарност“ за добро завршена “работа“).
Самоиницијативно некоја да се стрча да го лапне откако ќе го извадш за да не пропушти некоја капка или да собира од неа и да си става сама во уста за да голтне пааа... шансите се мнооогу мали. Тоа у филмовите само. :) Да бидеме искрени не е со вкус на нутела па да се полетуваат.
Гласам за така така.

Даваат да им свршиш во уста,но ретко се одлучуваат да прогутаат.Причина не е вкусот до толку,колку што им е непријатно откако ќе голтнат,внатре во стомакот.Дали е причината самата сперма,или психата дека голтнала сперма,не знам,само знам дека после готлањето 10-15 минути им е гадно внатре у стомак.

Е сеа,тренингот е мајка за се :D познавам и такви кои гутаат без проблем,и не кажуваат или покажуваат знаци на гадливост.

Нема врска дека иде нешто од стомакот
Рецепторите се на јазикот така да со главичката подолу и не ја задржувајте течноста во уста само проголтнете. Не се осеќа нишо.

Нема врска дека иде нешто од стомакот
Рецепторите се на јазикот така да со главичката подолу и не ја задржувајте течноста во уста само проголтнете. Не се осеќа нишо.

Машко сум,тоа што го пишав е само од тоа што ми го кажале :D

Ова спаѓа у лични преферанси, глупо е да се генерализира. На пример, ја се радувам кога имам шанса за таква доза витамин Е од мојот партнер, зашто и вкусот е фантастичен. Како срамежлив ментол и нешто слаткасто што не можам да го асоцирам за ништо конкретно, и оттаму можам да кажам оваа жена сака „да голта“. Ама пошто не сите витамински „дилери“ имаат така добар вкус, на оваа жена, генерално гледано, „голтањето“ не и е императив.
Момци, има чаре за вас, а после и за вашите љубени ;) Сурфнете која е sperm friendly храна, не се трујте со превише хемии, алкохол и остале радости, и може ќе имате повеќе гастро-сексуални искуства :)

^ има и друго решение. Deep-throat и директно вбризгување во хранопровод при што дотичната нема шанса да ја вкуси спермата пред да ја голтне. Ваквото свршување предизвикува ултимативно задоволство кај мажите(на мене и на многу мои пријатели со кои сме дискутирале на темава). Проблем е што не секоја умее длабоко-грло. Предност ако умее е тоа што нема избор дали ќе голта или не.

За длабоко грло слушнав еден мит,тоест ваљда е мит..дека длабоко грло можеле само оние кои немаат крајници :вонзем: ?

Точно е дека на тие без крајници им е неспоредливо полесно затоа што не ги тера на повраќање. На оние со крајници дразбата им прави нагон на повраќање и солзење во очите, меѓутоа со вежбање тој нагон се контролира. Сепак оние со крајници не може да ги ебеш во грло, ќе мора сами да ја избркаат работата. Оние кои немаат крајници и кои се добро извежбани може буквално да го примат цел во грло и да ги ебеш исто ко во вагина. Мене таквата оралка ми е нај-јака, поготово кога им ја држам главата со раце и имам контрола над ситуација. Врв на сето тоа? Свршување додека сум длабоко навлезен во нејзиното грло.

Ова спаѓа у лични преферанси, глупо е да се генерализира. На пример, ја се радувам кога имам шанса за таква доза витамин Е од мојот партнер, зашто и вкусот е фантастичен. Како срамежлив ментол и нешто слаткасто што не можам да го асоцирам за ништо конкретно, и оттаму можам да кажам оваа жена сака „да голта“. Ама пошто не сите витамински „дилери“ имаат така добар вкус, на оваа жена, генерално гледано, „голтањето“ не и е императив.
Момци, има чаре за вас, а после и за вашите љубени ;) Сурфнете која е sperm friendly храна, не се трујте со превише хемии, алкохол и остале радости, и може ќе имате повеќе гастро-сексуални искуства :)
Баш така .... пазење на исхрана (зборувам за нас момците) и нема промашај, девојката ќе ја обожава вашата сперма, но внимавајте да не бидете груби и да ја присилувате на тоа ако не сака ... сепак мора да се има почит кон самата личност. Не е се како во филмовите и не треба да биде според мене.

Добро сфативме дека си за кур дојдена, опушти се.
Не сум за кур,можам на која тема сакам да пишувам,имам дечко за твоја информација,таква сум слободно умна,нешто против??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom