Дали вашиот бог има пол?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Шознам, може то ти е од комплекс
Комплекс кон што? Кон бог и неговиот пол? :D

чда не е ова
Незнам зошто воопшто помисли. Јас сум стварно шаманист, а ти си тој што бега од темата и почна да ме прашува за постоењето, па граматика, а моите прашања беа сосема трето

T

Tetro

Гостин
Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Или како мал премногу сладолед си јадел или имаш трауми од некоја тетка, не можеме да знаеме со сигурност
A ти да се придржуваш кон темата и да не се замараш толку многу со тоа што било кога јас сум бил мал?

С

Само Човек

Гостин
Комплекс кон што? Кон бог и неговиот пол? :D

Незнам зошто воопшто помисли. Јас сум стварно шаманист, а ти си тој што бега од темата и почна да ме прашува за постоењето, па граматика, а моите прашања беа сосема трето
аххаа па незнаеш што е пол а шо род
океј бог е дух
и види шо е форма и тоа се буниш

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
аххаа па незнаеш што е пол а шо род
океј бог е дух
и види шо е форма и тоа се буниш
Значи бог е дух и нема пол.
Во ред. Тоа е твоето мислење, ќе видиме повеќе па ќе заклучиме.

Благодарам на соработката

T

Tetro

Гостин
A ти да се придржуваш кон темата и да не се замараш толку многу со тоа што било кога јас сум бил мал?
Велиш?
Јас оставив слика, една слика илјада зборови.
Ти рече дека не ти одговара мојот одговор.
После тоа се одбрани дека не ти е познато и постави прашање на кое ти беше одговорено. И тоа не ти се допаѓа, па ми изиграваш шериф на тема која си ја отворил а е дискутирано на истото во други теми. Подфорумот религија е сега со 942 теми.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Велиш?
Јас оставив слика, една слика илјада зборови.
Ти рече дека не ти одговара мојот одговор.
После тоа се одбрани дека не ти е познато и постави прашање на кое ти беше одговорено. И тоа не ти се допаѓа, па ми изиграваш шериф на тема која си ја отворил а е дискутирано на истото во други теми. Подфорумот религија е сега со 942 теми.
Стварно? Јас барав ваква тема и не најдов, ти сликата ја остави на зафрканција а јас никаде не реков дека не ми одговара. Не изигравам шериф туку се гледа дека не ти е дојдено до нормален муабет, не се правдај за џабе.
Знам со колку теми е не се секирај...

Kajgana Shop

На врв Bottom