- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
Шаманист сумти Атеист си?
Шаманист сумти Атеист си?
Еве го.На слики што сум гледал е прикажан како маж со бела брада,кој го видел па да каже дека е маж?
Зависи како ја користиш, ако ги користиш ногарките имам лоша вест за тебекој пол е масата?
Фотогеничен еЕве го.
![]()
Шознам, може то ти е од комплексФотогеничен е
чда не е оваШаманист сум
Комплекс кон што? Кон бог и неговиот пол?Шознам, може то ти е од комплекс
Незнам зошто воопшто помисли. Јас сум стварно шаманист, а ти си тој што бега од темата и почна да ме прашува за постоењето, па граматика, а моите прашања беа сосема треточда не е ова
Фотогеничен е
Или како мал премногу сладолед си јадел или имаш трауми од некоја тетка, не можеме да знаеме со сигурностКомплекс кон што? Кон бог и неговиот пол?![]()
A ти да се придржуваш кон темата и да не се замараш толку многу со тоа што било кога јас сум бил мал?Или како мал премногу сладолед си јадел или имаш трауми од некоја тетка, не можеме да знаеме со сигурност
аххаа па незнаеш што е пол а шо родКомплекс кон што? Кон бог и неговиот пол?
Незнам зошто воопшто помисли. Јас сум стварно шаманист, а ти си тој што бега од темата и почна да ме прашува за постоењето, па граматика, а моите прашања беа сосема трето
Духот нема никаква форма може во каква сака форма да биде,ваљда.A ти да се придржуваш кон темата и да не се замараш толку многу со тоа што било кога јас сум бил мал?
Значи бог е дух и нема пол.аххаа па незнаеш што е пол а шо род
океј бог е дух
и види шо е форма и тоа се буниш
тие ли и се репрудуктивен орган, а хормони какви има?Зависи како ја користиш, ако ги користиш ногарките имам лоша вест за тебе
Фотогеничен е
Велиш?A ти да се придржуваш кон темата и да не се замараш толку многу со тоа што било кога јас сум бил мал?
Стварно? Јас барав ваква тема и не најдов, ти сликата ја остави на зафрканција а јас никаде не реков дека не ми одговара. Не изигравам шериф туку се гледа дека не ти е дојдено до нормален муабет, не се правдај за џабе.Велиш?
Јас оставив слика, една слика илјада зборови.
Ти рече дека не ти одговара мојот одговор.
После тоа се одбрани дека не ти е познато и постави прашање на кое ти беше одговорено. И тоа не ти се допаѓа, па ми изиграваш шериф на тема која си ја отворил а е дискутирано на истото во други теми. Подфорумот религија е сега со 942 теми.
се изглупира со темава туку ајЗначи бог е дух и нема пол.
Во ред. Тоа е твоето мислење, ќе видиме повеќе па ќе заклучиме.
Благодарам на соработката