Дали Господ казнува?

• Креатор на темата Креатор на темата Cool Hand Luke
  • Време на започнување Време на започнување
Она што го кажуваме за другите и она што
во нив го гледаме ако е лошо тогаш
можеби гледаме некој свој аспект кој не ни се допаѓа,
иако во таа личност нема нешто такво како во случајот.
Божјите слуги секогаш се на мета на луѓето како
тебе демон 11 но сепак и ти си Божјо чедо.
Сознај се пронајди се време е за тоа.

Бог нека ти прости за твоите зли зборови.
Секако откако ќе го признаеш твојот грев од
него ништо не останува.

Не осудувај без да знаеш за да оцрнеш некого не ти треба таа злоба.
Но системот си го прави своето сеуште си во матриксот
излези од него. Ти си љубов

Me ме интересира дали наплаќа за "услугите", и ако да кај ќе ги носи парите по смртта?

Она што го кажуваме за другите и она што
во нив го гледаме ако е лошо тогаш
можеби гледаме некој свој аспект кој не ни се допаѓа,
иако во таа личност нема нешто такво како во случајот.
Божјите слуги секогаш се на мета на луѓето како
тебе демон 11 но сепак и ти си Божјо чедо.
Сознај се пронајди се време е за тоа.

Бог нека ти прости за твоите зли зборови.
Секако откако ќе го признаеш твојот грев од
него ништо не останува.

Не осудувај без да знаеш за да оцрнеш некого не ти треба таа злоба.
Но системот си го прави своето сеуште си во матриксот
излези од него. Ти си љубов

Dobro se izvinuvam sto ti go navrediv Guru-to, eve izleguvam od matriksot
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 11:48 ---
Me ме интересира дали наплаќа за "услугите", и ако да кај ќе ги носи парите по смртта?

Normalno deka naplaka, i toa skapo. Ednostavno ako imas pari ke te izlecam ako nemas ke si umres so bolesta, ednostavno moeto znaenje ke mu go prenesuvam samo na pobogatite luge.
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 11:56 ---
Konstantin Kajsarov e kanalizator na energija, koj so taa energija gi leci lugeto nemam nisto protiv nego no ne go cenam zardi negovite soleni ceni, nemozes da se pravis bozji sluga a za vozvrat da baras nesto materijalno zasto pravi takva kombinacija?
Toa celo vreme go objasnuvam i go pisuvam tuka... Vo edno negovo intervju kazuvase deka ke dojde do golem priliv na energija na nasata zemja, toa e tocno nie veke se soocuvame so taa energija i kako rezultat na taa energije nekoj se budime drugi pagaat vo emotivni krizi, treti pagaat bolni, a neznaat od sto se bolni itn.
Konstantin kazuva deka za da ja primime taa energija treba da gi otvorime nasite CHAKRI.
Cekaj malku CHAKRI? Sto se toa CHAKRI? Isto kako na babmi da i kazam babo koga ke ides na pazar kupi mi Hard Disk.
Epa luge ako neznaete kako da gi otvorite vasite CHAKRI jas moeto znaenje ne vi go prenesuvam tuku ke si platite 400 evra za toj tretman i problemot resen.
Jas zboruvam celo vreme za toa no ne nastapuvam marketinski i za pari kako nego tuku ja spomnuvam meditacijata i alatkite bas za tie raboti sto moze da gi dobiete sami FREE OF CHARGE

Терапиите што ги прави Константин се БЕСПЛАТНИ.
проверете на www.konstantin.com.mk
Затоа пред да кажете нешто прво треба
да знаете дека е така а не само да се кажуваат
лоши зборови.

Во центарот има и софистицирана медицинска опрема услугите од
таков тип се наплаќаат бидејќи живееме во матријален свет мора така
да се функционира.
И да споменам има и остварено повеќе хумани проекти како што е помагање
на детски села со парични и др сретсва.
Но тоа очигледно не сакаат сите да го видат.

лоши зборови.

:pos: Овој е оној Велечанецот, несудениот пејач хахха:pos:

Сега е истерувач на демони, спиритуалист, исцелител, и најважно од се одличен MONEYMAKER од парите на загубените и опседнати души ширум државава:tapp:

лоши зборови.

Во центарот има и софистицирана медицинска опрема услугите од
таков тип се наплаќаат бидејќи живееме во матријален свет мора така
да се функционира.
И да споменам има и остварено повеќе хумани проекти како што е помагање
на детски села со парични и др сретсва.
Но тоа очигледно не сакаат сите да го видат.

Abe ajde koj ti kazal deka se terapiite bezplatni? Samo pregled da ti napravi za da ti odredi terapija kosta 1200 denari .
Kakva sofisticirana medicinska oprema ima? Guru u kombinacija so ordinacija hahahahah ne pravi smeski na forumov ima tuka sto sakame da naucime nesto novo i da se informirame, ako tolku go sakas guruto plati mu reklama na sitel za vreme na turskite serii i reklamiraj go. Nemoj tuka toa da go pravis

Уште да беше вистина ова што го напиша и ќе
беше во право.
Но за среќа не е :)

Но сепак терапиите се бесплатни
и не се наплаќа за анамнеза одредување на соодветна терапија зошто велиш дека е така како што не е?
И тоа не е реклама темата е друга а јас постирав линк
од познат духовен човек во врска со темата ти
и некој друг почнавте со плукање и пцуење и
извегавте од темата.
И Бог не казнува како може некој што те сака да те казни
Љубовта не казнува

беше во право.

и не се наплаќа за анамнеза одредување на соодветна терапија зошто велиш дека е така како што не е?
извегавте од темата.
Љубовта не казнува

Greska si ne postoi bog, postoi moze vo tvojata glava, i nikoj ne te pcuese niti te plukase samo se obide da ti objasni da ne zivees u zabluda

Greska si ne postoi bog, postoi moze vo tvojata glava, i nikoj ne te pcuese niti te plukase samo se obide da ti objasni da ne zivees u zabluda

Бог постои ако ти не веруваш тоа не го менува тој факт.
А и уште една потврда за тоа кој ја кажува вистината
зошто дебатираш за Бог дали казнува или не
ако тврдиш дека непостои. Тоа е нелогично

беше во право.

извегавте од темата.
Љубовта не казнува

Човече абе не зафркавај. Овој е прав преварант не е битно дали наплаќа или не ама да те излечи не може. Не треба да си видовит или телепат да видиш дека лаже. Следи го само говорот на неговото тело и се ке ти биде јасно.

Бог постои ако ти не веруваш тоа не го менува тој факт.
А и уште една потврда за тоа кој ја кажува вистината
зошто дебатираш за Бог дали казнува или не
ако тврдиш дека непостои. Тоа е нелогично
Бог не постои. Ако ти веруваш, тоа не го менува тој факт.
За да нешто постои, потребна е објективна потврда, а не субјективно доживување.

Кога гледам дека Сонцето се „врти„ околу Земјава, тоа е чисто субјективно доживување.

Наведи ми „објективен доказ„ дека Земјава се „врти„ околу Сонцето. Разбира се, тој доказ да биде лесно проверлив, а не саде нечие рационално бладање или нешто во стилот „...тој и тој вели дека е така...„ оти и таквиот јааак доказ пак ќе биде нечиј субјективизам...

Кога гледам дека Сонцето се „врти„ околу Земјава, тоа е чисто субјективно доживување.

Наведи ми „објективен доказ„ дека Земјава се „врти„ околу Сонцето. Разбира се, тој доказ да биде лесно проверлив, а не саде нечие рационално бладање или нешто во стилот „...тој и тој вели дека е така...„ оти и таквиот јааак доказ пак ќе биде нечиј субјективизам...

Уплати си дводневен лет околу земјата во орбита и тогаш кажи дали вртењето на земјата оклу сонцето е субјективно мислење или физички факт. И не не сум бил на таков лет ;)

Уплати си дводневен лет околу земјата во орбита и тогаш кажи дали вртењето на земјата оклу сонцето е субјективно мислење или физички факт. И не не сум бил на таков лет ;)

Од мојот претпоставен лет околу Земјата, би можел да забележам само една работа: дека леталото се „врти„ околу Земјава, релативно, т.е. дека Земјава се „врти„ околу леталото, пак релативно. Што е најсмешно, дури и тогаш не би можел да видам дека Земјава се „врти„ околу Сонцето, оти за такво нешто, би ми било потребно набљудување од сосема друго место, а не од Земјината орбита. На пример, набљудување на целиот Сончев систем, од „место „, доволно оддалечено од системот, но под услов, со еден поглед да можам да ги опфатам и Сонцето и сите планети, што е само утописки обид...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom