Го тепале Дедо Мраз во Чаир

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
А бе, тие ако не сакаат нека не слават Нова Година, но ваквите кампањи не се во ред. Кој решил да слави, нека слави, кој не, нека не слави. Не гледам причина да се „тепа“ Дедо Мраз.
Ух, среќа мене ми помина мандатот. Не сум веќе официјален Дедо Мраз. Сега сум Дедо Мраз од Коњари.:pos:

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.181
Поени од реакции
13.460
Ахахаххаахха како иде работава ќе почне да има наши и ваши Дедо Мразовци, ќе се разликуваат едниве со бела брада другиве со црна... Абе глупости веќе да незнат кај да го покажат идиотизмот, ретко глуп народ трпи оваа наша чудесна земја Македонија... :(

Член од
9 октомври 2012
Мислења
763
Поени од реакции
1.018
Го тепале дедо мраз, а сите дома скоро елка имаат накитено од тие.

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
se slikal omer el faruk za licna karta

Не, не е тоа моја слика а ниту ја оправдувам, бидејќи е тотално погрешен обид за да се укаже на нешто. Тој инсерт од стрипот на Загор Тенеј, поддржан со хадис од Пратеникот Мухаммед а.с., можат да го направат само недоволно едуцирани и недоволно мудри муслимани.

Иако сум на ставот дека Нова Година и Дедо Мраз не му припаѓаат на Исламот , остро го осудувам истакнувањето на овој билборд.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
како за реципроцитет, ако во најкратко време не се тргне овој плакат, ние од “оваа“ страна на вардар да си ставиме еден како исус му мава бокс на муки или било кој рандом мусли за нивната нова год наречена хиџр

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Добро бе заеби дедо мраз , него што е финтава со сликицава од аватарот на Анчо , некоја подршка му давате или да ни је преминуо човјек А?

N

NikolaMKD91

Гостин
Добро бе заеби дедо мраз , него што е финтава со сликицава од аватарот на Анчо , некоја подршка му давате или да ни је преминуо човјек А?
За покој му душа :( и не се забавај не е смешно :unsure:

Член од
7 мај 2013
Мислења
1.581
Поени од реакции
387
Еве и да кажеме дека сликата не е во ред.
Можеби не е намерата со сликата да се каже: натепајте го дедо мраз кога ќе го видите колку што може да биде погрешно сфатена.
Но оваа иста порака,без сликата би била перфектна.
Не знам зошто се крева толкава галама ако муслиманите не сакаат да слават празник што не е нивен,чудно навистина.
Некој од христијаните слави Бајрам дома? :confused:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Но оваа иста порака,без сликата би била перфектна.
Не знам зошто се крева толкава галама ако муслиманите не сакаат да слават празник што не е нивен,чудно навистина.
Некој од христијаните слави Бајрам дома? :confused:
А кој ги тера муслиманите да слават?

Да не ви идат по дома и ви китат елки?

Kajgana Shop

На врв Bottom