KilerBee
Русалка
- Член од
- 13 април 2011
- Мислења
- 57
- Поени од реакции
- 85
- Локација
- Lut Gholein
- Веб-сајт
- www.thewallanalysis.com
родена си со атрално тело, тоа е луксуз. Честитам
Астрално тело? Како тоа? Кај да се информирам подетално?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
родена си со атрално тело, тоа е луксуз. Честитам
Мене лично не ми се десило ништо чудно (бар јас што би перцепирал нешто за чудно), ама на еден мој другар му се има десено. Имено другаров имал напорна вечер си легнал, и после 9 саати спиење (во 12 саат попладне) се буди, станува и гледа бледа сенка пред него што му вика „Јас не се родив, за да се родиш ти“. Сега приказнава што лично он ми ја има кажано незнам дали е вистинита, ама ме наежи страшно.![]()
за почеток почни да читаш источна литература. Можеш и искуствата на оливер фокс да ги читаш али тој објаснува само за сонот. Парапсиохологија читај. Не можам да ти наведам автори ,според она што го напиша АКО е вистина ќе дојдат правилните книги до тебе. Само треба да посакаш.,исто ко шо посака да ги мрднеш чашитеАстрално тело? Како тоа? Кај да се информирам подетално?
за почеток почни да читаш источна литература. Можеш и искуствата на оливер фокс да ги читаш али тој објаснува само за сонот. Парапсиохологија читај. Не можам да ти наведам автори ,според она што го напиша АКО е вистина ќе дојдат правилните книги до тебе. Само треба да посакаш.,исто ко шо посака да ги мрднеш чашите[.
остави религиите . Добра е книгава. Не си свесна за твоите желби . Затоа реков читај источна литература, мистици.. Научи прво да бидеш овде и сега . Не мисли леле ќе го мрднам ли ова. Најважно ВОЉА .Друц, јас не посакав, сами се мрднаа, немам телекинезаАли нешто што досега само стигнало до мене е дипломата по книжевност, самообразованието по етнологија, антропологија и симболизам, и мноооогу религии на кои сум се обидела да верувам - НИШТО. Единствено нешто кое ми падна од небо и почнав да го практикувам е документчево што ќе го прикачам подолу и сфатив дека успева, но со голема мака и концентрација
Magija crna i bela ne postoi!Magijata e edna zavisi koj ja koristi!inako i ja si veruvam u magija i crna i bela a i u drugi boi ako ima. takvi nadbozhni sili ne se zaebancija. aj pozdraf
nebi veruval deka nekoj vo 4 nasabajle bi se dvizel na gradbi koj od koja povisoka.i nesum rasprasal ai nesum slusnal deka ima nekoj kaj nas i nee toa pari brat toa e rizicna rabota sekoj odniv rizikuva zasto ako toj otstrani nekoj od dziniite rizikuva da istiot se prefrli kaj nego ike mora da bide dobro obucek za da moze da go kontrolira.pazi vo Bosna ima lugje sto odat da se obucat vo Arabija za taa rabota i mora da bidat duhovno ama i telesno silni zasto ako nekoj od niv vleze kaj nekogo i koga ke mu dojdat negovite 5minuti bidi siguren deka ni 20 lugje neke mozat da go soprat kegi frla kako vreki so kompiri.ai zavisi kakov e dziniot vo nego zasto i tie se deleni kako lugjevo loshi-dobri vernici-nevernici.neznam dali veruvate ama sepak ve predupreduvam
Што се тоа dzinii? Објасни подетално, те молам.
auffff...sega se najezhif...mene ova mi se deshuvalo skoro sasfim isto ali na plekovi od grazha, onija limeni ti teknue? ja bef u grat so drushvo i parkiram u grazha i iskacham i odjednash pochinja lupanje tak-tak-tak...i posle plekot pochna da vibrira kao zhif choek u nego da ima, neznam dali i kaj tebe vaka bilo. otpochetak malce potiho i postepeno se sjachava. sum umiral od straf. inako i ja si veruvam u magija i crna i bela a i u drugi boi ako ima. takvi nadbozhni sili ne se zaebancija. aj pozdraf
шо бара сестра ти таму на плекотauffff...sega se najezhif...mene ova mi se deshuvalo skoro sasfim isto ali na plekovi od grazha, onija limeni ti teknue? ja bef u grat so drushvo i parkiram u grazha i iskacham i odjednash pochinja lupanje tak-tak-tak...i posle plekot pochna da vibrira kao zhif choek u nego da ima, neznam dali i kaj tebe vaka bilo. otpochetak malce potiho i postepeno se sjachava. sum umiral od straf. inako i ja si veruvam u magija i crna i bela a i u drugi boi ako ima. takvi nadbozhni sili ne se zaebancija. aj pozdraf