Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Налет тоа имаше некаде информација дека сите паркинзи се под концесија за две или четири иљјади евра месечно а тие пари ги вадат во еден ден шо се вика зборот...
p.s.орбис уште е исклучена од кабловската БТВ се разбира поради прилогот и џефата што оправдано ја кренаа за самоволието на градски паркинзи на тушникот

2300 евра плаќа волот на општината концесија на месечно ниво за цел град шо го има земено.

чекајте ова со паркинзите да видите како ќе продолжи

кога паркинзите пред зградите во населбите како Ремо, Димче, Карпош ќе ги доделат на Градски Паркинзи

А генималци како најтврдокорни антички македонци кога ќе ги сечат по 2 стотки месецот? :tvg:

А генималци како најтврдокорни антички македонци кога ќе ги сечат по 2 стотки месецот? :tvg:
нема кае генимале простор за паркинзи,но населбите кои ги наброив имаат солидни паркинзи,плачат уште за свежа боја и по некое “продуктивно“ детенце што ќе набљудува кој плаќа,а кој не плаќа

сигурен сум дека набрзо канџите на стентонот ќе се заријат и во овие населби по примерот на скопските населби кои цели се претворени во паркинг со наплата,нема ни трага ни глас од бунт :facepalm:

нема кае генимале простор за паркинзи,но населбите кои ги наброив имаат солидни паркинзи,плачат уште за свежа боја и по некое “продуктивно“ детенце што ќе набљудува кој плаќа,а кој не плаќа

сигурен сум дека набрзо канџите на стентонот ќе се заријат и во овие населби по примерот на скопските населби кои цели се претворени во паркинг со наплата,нема ни трага ни глас од бунт :facepalm:
Не вели двапати. Ко можеше на долниот дел од ЦарСамоил да нацртаат паркинзи оти да неможат и генимале. НЕ е многу потесно :sramezliv:

Не вели двапати. Ко можеше на долниот дел од ЦарСамоил да нацртаат паркинзи оти да неможат и генимале. НЕ е многу потесно :sramezliv:
еднонасочна е улицата,ако ги направат и генимале еднонасочни изводливо е

Талекси вели тоа е друга работа која правно ќе си ја регулиираат, против оние кои постапуваат спротивно на законот со аудио снимките на пресовите на опозицијата. Талески рече дека СДСМ дефинитивно се себеуништува како партија. „ Досега ништо не направиле, ниту кога биле на власта, ниту кога се опозиција, нивните бомби креваат некаква прашина, но ние со дела покажуваме како се работи и се сака една земја, а не со сценарија за дестабилизција" вели Талески.

Вакви спиној ни во Бродвеј не можат да се видат...
Како се работело и како се сакала една земја :facepalm: Кој е овде луд?

Со дела покажвале тие...
Абе со дела , да , ама криминални дела.
Сега се во лагодна ситуација пошо се уште на власт и тие ги движат уште конците , ама ко ќе дојди до промена на власта ќе го видам дали вакви опуштени изјави ќе дава .
Тогаш ќе се отвори едно дебело досие за него а богами ќе имат "пуне руке посла" во основниот суд Битола со случајот негов.
Двојче има остаено дела , дела , ехехееееее... :sneaky:

ЗНАЕВ ДЕКА ТИ Е МНOГУ ЛOШO
КOГА ТЕ ВИДOВ ВЧЕРА ВO ЌOШO

ТЕБЕ ТИ ПУКА СЕКOЈ ДАМАР
УШТЕ БOЛИ ВЧЕРАШНИOТ ШАМАР

ТРЕБАШЕ ВЧЕРА ДА СИ ВАЖЕН
НO OСТАНА САМ ВO ЌOШO ТАЖЕН

ДА ИМАШЕ ВЧЕРА НOВА САЛА
БИТOЛА ЌЕ ТИ РЕЧЕШЕ ЕДНO ФАЛА

OСТАНА СЕГА OБИЧНO ДВOЈЧЕ
МИЛЕ ТИ РЕЧЕ Е НЕМА ПOЈЧЕ

МИСЛИ МУ СЕГА ШO ТЕ ЧЕКА
НЕМА ВЕЌЕ ПOСТЕЛА МЕКА!

НЕМOЈ ДА РЕЧИШ НЕКOЈ ТИ КOБЕЛ
САМO ЌЕ СРКАШ ТO ШO СИ ДРOБЕЛ

:pos:

Работи Шрек уште бе? :D пред 8-9 години последен пат бев Битола ко детиште ме однесоа таму,памтам се пушеше внатре ме тераа постариве братучеди да пробам цигар :D

Работи Шрек уште бе? :D пред 8-9 години последен пат бев Битола ко детиште ме однесоа таму,памтам се пушеше внатре ме тераа постариве братучеди да пробам цигар :D
Поинаку се вика сеа, за малишани измеѓу основно и прва втора средно е. Меднес му е името.

Па и онде пред црквата кај рустико напраја да се плаќа :facepalm: а шо остана за генимале долу...Покрај Драгор кај кланицата печено е за паркинг :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom