Андроид Забавни Апликации и Игри

M

Mario Gómez

Гостин
Стварно енгри брдс ти еам заразата, инаку зашо кочи малце на wildfire? Или процесорот е послаб од другите смартфони?

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
Angry Birds, Angry Birds seasons и Angry Birds RIO, за да ги отпревртам СИТЕ ми требаја 3 ипол месеци на мојо HTC Desire HD, сега во мај че излези апдејт за РИО, и че глем и тој да го поминам

Иначе според мене други интересни игри се Glow Hockey, Tank Hero (според мене ептен заразна),
За апликации : MicDroid (autotune), Talking Tom Cat, iBeer

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Имам T-Mobile Pulse, го користам на VIP број, ставив интернет од VIP (100 MB).... е сеа... како да го користам интернетот на ова кретенсково?

Не можам да сурфам, не можам јутуб, меил, фејсбук.... ништо, а си активирав нормален интернет.

Член од
17 јули 2008
Мислења
544
Поени од реакции
18
Ве замолувам за помош! Користам андроид 2.1 на SonyEricsson Xperia X8, и најдов FlashPlayer 10.1 шо наводно работел на овој оперативен, арно ама откако го инсталирав кога ќе влезам на некоја страна да пуштам видео шо не е на YouTube ми јавува дека неам FlashPlayer и дека мора да се користи најмалце Android 2.2 за да уживаш у Flash. Па нешто, програмче или апликација за пуштање на SWF видеа??! ПОМОШ!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ве замолувам за помош! Користам андроид 2.1 на SonyEricsson Xperia X8, и најдов FlashPlayer 10.1 шо наводно работел на овој оперативен, арно ама откако го инсталирав кога ќе влезам на некоја страна да пуштам видео шо не е на YouTube ми јавува дека неам FlashPlayer и дека мора да се користи најмалце Android 2.2 за да уживаш у Flash. Па нешто, програмче или апликација за пуштање на SWF видеа??! ПОМОШ!
2.2 верзија е минимум а и да имаш 2.2 на твојот телефон нема да работи, заради хардверските ограничувања.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
еве ви една одлична апликација... сите апликации и игри што се плаќаат во маркетот овдека ги имате за беспари... ( да сериозен сум и не се заебавам !!! ) апликацијата се вика applanet еве ви еден ЛИНК од апликацијата за пристапување преку компиутер... ако имате баркод читаш пуштете ваерлесот скенирајте баркодот инсталирајте и симињајте беспари апликации - ако немате такво нешто инсталирајте си ако незнаете ни тоа да го направите пуштете гугл на телефонот пишете applanet у тоа срчот и првиот линк што ке ви искочи КЛИКАЈТЕ! автоматски ке ви се симне апликацијата инсталирајте и цепајте си... се надевам ке ви послужи добро оваа апликација !!!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Само мене ми е бавно ова програмчево или? Ништо не ми отвора?

Член од
26 ноември 2009
Мислења
89
Поени од реакции
4
пробајте ја пес 11 за андроид многу јако игриче http://www.4shared.com/get/AWQihYBA/Pro_Evolution_Soccer_2011.html
едно предупредување за да не се нервирате со џоестикот кој е на левиот долен агол и е многу лошо изведен направете контролата на движење на играчите да ви е со движење на телефонот како на дадл џамп.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Akinator Lite for Android
TrekBuddy

TwiNNeR

Повеќе читам, помалку пишувам
Член од
1 декември 2009
Мислења
179
Поени од реакции
107
Drag Racing...

Многу јака игра, опасно сум се заразил :)

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Игра : Dead Space, многу добра графика и звучни ефекти.

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Игри: PES 2012, Asphalt 6, NFS hot pursuit,Angry Birds,Smurfs Village,Doodle Jump.
Апликации: Real Player, BSPlayer.Winamp, Fancy Widgets,Ringtone Maker,Astro File manager.
Ја овие ги користам, вршат работа :)

Член од
7 февруари 2012
Мислења
26
Поени од реакции
2
Некој линк со поинтересни апликации и игри??

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Игри: PES 2012, Skater Boy, NFS shift,Angry Birds,Angry Birds space,Fruit Ninja,Paper Toss,Unblock Me.
Апликации: MX Player,MyBank Macedonia,Avtobusko,Shazam,Skyfire Web Browser,SoundHound,TeamViewer,Viber.

Kajgana Shop

На врв Bottom