Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

SayWhaat!?

олимпион
Член од
11 јуни 2011
Мислења
109
Поени од реакции
34
[quote="GGloRRijAA,
--- надополнето: Dec 9, 2011 5:51 PM ---

ako i kazes takvo nesto taa uste tolku ke pocne da se zanasa ke i se krenat akciite si znam po mene ke izgubis sekakva sansa da bidete zaedno.........taa znae deka ti se sviga zatoa taka pocnala da se ponasa kako da ste vrat i sestra te provocira;-)
--- надополнето: Dec 9, 2011 5:53 PM ---
[/quote]

Знам дека девојче ко девојче а спомнеш свиѓање им се шири шупакот 6см ..но мене ми е дали да почнам некој муабет таков ?

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
Знам дека девојче ко девојче а спомнеш свиѓање им се шири шупакот 6см ..но мене ми е дали да почнам некој муабет таков ?
ne...............odaleci se od nea ne i se javuvaj bidi zafaten isl posle izmisli deka nekoja ubava devojka ti se pusta isl i ke vidis kako ke poznes da i nedostigas i da stanuva lubomorna i op tvoja e

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
veri fani a se kladam deka i ti se tufkas sto da obleces ili ako do sega ne si bila na nekoe elegantno mesto mozno e i da ne si planirala.......za mene ova bese nesto novo zatoa sakav da imam naj dobro iskustvo a ne da se isbruakm
Да се избрукаш? Женска ти треба малку самодоверба...:vozbud:
П.С јас сама знам што е најдобро за мене да облечам и каков ми е стилот, нема потреба некој да ми кажува дали е ок да носам црвено или не. Секој има свој вкус и секако дека ќе слушнеш разни размислувања од другите за твојот стил.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Јас немам проблем...сакам само да ве прашам за помош...неможам да се одлучам што да и купам на женската за Нова Година...а и на 2 славиме „месечнина“ така да да испадне поклон 2 во 1...ако сакате да ми помогнете,ќе ви бидам многу благодарен :)
Нескафе 2ин1 :pos:за нова година само подарок за месечнина НЕ, ако и земеш кај ќе ти е крајот ќе очекува подарок секој месец :icon_mrgr:

Член од
12 октомври 2011
Мислења
55
Поени од реакции
44
Ајде една кратка исповед. Веќе 4 месеци се обидувам да си најдам девојче и се нешто апсурдно ми се случува за да не успеам.

1. Со една завршив кај нејзе дома и таман да дојде до бакнеж, мајка ми ми ѕвони да ме праша дали да ме чекала да ручам. И што, после се изгуби атмосферата.

2. Со друга се тргнав на страна на сепаре и после некоја минута гушкање, повторно, таман да дојде до бакнеж, ми звони другар и не бара кај сме. Па кај може да сме. Нели му текнува дека нарочно не снема двајцата, ебате!

3. Завршувам кај една трета кај нејзе дома и пробувам да ја залапам и она ми вика, ај да почекаме да се вратиш од Полска, па продужуваме следната недела. Ништо од тогаш.

4. Со оваа четвртава остануваме сами надвор и пробувам да ја залапам кога ете другар ми се појавува и он надвор на цигара. И јас прекинав пошто знаев дека он ептен ја свиѓа. Барем да не ја бакнувам пред него.

5. Со петава таман ми тргна ми кажува дека ќе оди во USA.

Епа незнам што ќе биде следно веќе! Се надевам нема метеор да падне пред да се обидам да бакнам некое девојче. Едино со една белорусинка што бидна, и тоа траеше 2 часа, и после си мораше да фати лет за дома. Може ќе рече некој очаен, ама по 3-4 девојки месечно запознавам и пак ништо не се случува ебате. (n)

Сега слободно фаќајте сеир.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Не биле вистинските наскоро ќе дојде вистинската и стварно како може да ги менеш толку бргу :D викаш со една овоа со една тоа. Па ќе бидеш упорен ако не биде од прв пат има и следен :гик:

Член од
12 октомври 2011
Мислења
55
Поени од реакции
44
И јас мислам дека тука грешев. Не се фокусирав на една, туку летав од една кон друга. Али тоа пошто сите жени ми се исти веќе. Покрај толку повредувања во љубов, веќе се ми е исто дал сум со оваа или онаа.

Ај на следнава ќе се фокусирам малце повеќе (y)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ајде една кратка исповед. Веќе 4 месеци се обидувам да си најдам девојче и се нешто апсурдно ми се случува за да не успеам.

1. Со една завршив кај нејзе дома и таман да дојде до бакнеж, мајка ми ми ѕвони да ме праша дали да ме чекала да ручам. И што, после се изгуби атмосферата.

2. Со друга се тргнав на страна на сепаре и после некоја минута гушкање, повторно, таман да дојде до бакнеж, ми звони другар и не бара кај сме. Па кај може да сме. Нели му текнува дека нарочно не снема двајцата, ебате!

3. Завршувам кај една трета кај нејзе дома и пробувам да ја залапам и она ми вика, ај да почекаме да се вратиш од Полска, па продужуваме следната недела. Ништо од тогаш.

4. Со оваа четвртава остануваме сами надвор и пробувам да ја залапам кога ете другар ми се појавува и он надвор на цигара. И јас прекинав пошто знаев дека он ептен ја свиѓа. Барем да не ја бакнувам пред него.

Епа незнам што ќе биде следно веќе! Се надевам нема метеор да падне пред да се обидам да бакнам некое девојче. Едино со една белорусинка што бидна, и тоа траеше 2 часа, и после си мораше да фати лет за дома. Може ќе рече некој очаен, ама по 3-4 девојки месечно запознавам и пак ништо не се случува ебате. (n)

Гаси тоа телефонот :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Можда и премногу си оптоварен со тоа да си фатиш девојка и притисокот си го праи своето. Можда реков!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
eј вака првпат озбилен за некоја работа :D Ова жениве ни Ајнштајн неможе да ги проучи шо сакаат а шо не хД ..Се работи за една девојка шо сме сеа за сеа другарчиња но ете почна да ми се свиѓа =Д Скапуваме на телефон ми се јавува и се јавувам од околу си кажуваме дека се свиѓаме па после тоа одеднаш се сметаме за "брат и сестра" чат пат ми бара и по некој совет за дечковци како да ги откачи (очигледно сака да знае дека е барана) и ја исто и враќам =) Па ај малку совет шо како се мислам дали и спомнам дека онака ми се свиѓа карактерот нејзин или дека е убава ..да и дам во знаење дека 50/50 е работава =)
Викни ја да излезете некаде, да се видите, и онака, другарски, залапај ја.

Па потоа зборете си најнормално, како „брат и сестра“.

И работите самите ќе ви се кажат.

Поздрав и со лесно.
--- надополнето: Dec 10, 2011 5:54 PM ---

Залапувањето кај тебе не успева... Премини на фаќање за цицки. За тоа не треба ниту концентрација, ниту момент, а може дури и телефонот да ѕвони.

Kajgana Shop

На врв Bottom