Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
8 септември 2016
Мислења
16
Поени од реакции
3
Проблемот е во тоа што го мислев,криво ми беше што не ми се јави да знам само дека е добро немам намера ништо да му забранувам. И во друг град да отидеше на роденден јас не би му забранила
 

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Проблемот е во тоа што го мислев,криво ми беше што не ми се јави да знам само дека е добро немам намера ништо да му забранувам. И во друг град да отидеше на роденден јас не би му забранила
Уште кога прочитав дека човекот убаво ти кажал дека ќе се опијани оти му тргнал муабет, а ти му викаш да ти пишува на фб дека тебе ти е досадно заклучив дека ти не си баш ок а дечко ти е супер момак кој те сака, те почитува и ти кажува дека ќе се поднапие.
Едит - Не си во право!
 

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.255
Поени од реакции
2.241
Проблемот е во тоа што го мислев,криво ми беше што не ми се јави да знам само дека е добро немам намера ништо да му забранувам. И во друг град да отидеше на роденден јас не би му забранила
Ти секако и не можеш да му забраниш, проблемот кај тебе е што си се налутила. Легни наспиј се, сабајле ќе се слушнете, не сте од вчера заедно. Јас кога ќе се напијам не знам телефонот каде ми е, го барам утредента по пола саат кај сум соблекол фармерките вечерта, ќе мислам да се јавам некому. Среќа па ме научи девојка ми и не прави вакви циркуси.

Инаку, поголем проблем од тоа што се десило вечерта кај вас е тоа што се десило дур бил на роденден. Како бе си му пишала да ти пишува на фб оти досадно ти било. Човекот на роденден отишол да се види со другари не да се лигави со тебе на телефон. Земи читај нешто, слушај музика, симни некоја серија, остај го човекот на раат ако сакаш да го задржиш. И тој добро те толерира изгледа.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
 
Член од
20 јуни 2016
Мислења
257
Поени од реакции
120
@123abcde не вреди 3годишна врска да ја прекинеш за глупости. Нормално си била загрижена и во право си и јас би се загрижила да го чекам да ми се јави а него да го нема до следниот ден но цени го тоа што ти кажал каде оди со кого и што ке прави бидејки такви се ретки. Размисли јави му се разговарајте и решете ја ситуацијата паметно не избрзувај. Срекно и кажи ни дали сте се смириле поздрав
 
Член од
9 август 2015
Мислења
71
Поени од реакции
56
@123abcde Jas ne razbiram sto tolku te povredilo sto ne se javil deka dosol doma ? Bil vo komsii nikoj ne go krade uzivaj . Se napil , pa sto ! Sekoj ima po eden zivot i toj si go zivee ne mozes ti da go kontorliras za se nesto . Licno mojov koga ke m kaze deka izleguva mu vika ubav pomin ako mozes javi se , ako ne utre . Jas si pustam filmce i si legnuvam , i veruvaj mi mirno si spijam . Dovolno e vozrasen da ne napravi glupost od bilo koj tip , ako napravi po negova glava si ide ne po moja.
 
Член од
30 јули 2014
Мислења
5.092
Поени од реакции
15.953
Три страни го гланцате за некоја типка која очигледно има проблеми со самодоверба и и е потребна стручна помош, веројатно израсната во отсуство на таткова љубов која сега мамата ќе му ја ебе и ќе му го загорчи животот на дете кое не е ни криво ни дужно за нечиви фамилијарни дисфункционалности.

Па ебаго кажете и дека она со себе си има проблем.
 
A

Aexil Kong

Гостин
Абе не го тупете многу, во кратки црти да се напише е дека на девојката не ѝ е нешто арно. Три години во врска и да бришаш од фб пријатели заради глупост и непромислена мисла у момент, а заеби тоа, плус па и на фб да му пишала цела вечер... Ве расипа тој фб комплекс и растури целата младина. Што мислеш девојко оти цела вечер ќе ти праќа стикери и емотиконси од срциња дека тоа те храни и со тоа добиваш самодоверба и сигурна си дека само тоа може да те смири од лошите мисли за него. Хеј. Ар ју кидинг ми? Хев јур лајф?
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.648
Поени од реакции
13.112
Бреее сите станавте психијатри и така од ракав нафрлавте дијагноза со тешки навреди кон девојкава, а се кладам дека и вие го одевте истиот пат у двата правци.
Воздржете се од коментари дека била нездрава девојката, опсесивно компулсивна, за таквите дијагнози треба многу повеќе докази од едно вечерно напнување преку телефон. Неискусна е, ќе научи, што и како, самата ќе осознае. Некои и` дадоа совет тука.
 
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.828
Поени од реакции
7.710
Луѓее хелллп!
Вака, со дечко ми идеме 3 години и више ама вчера беше кај негов другар на роденден кој го славеше дома со другари и девојка му.Иначе јас имам 22 а тој 24години.Му реков оди несакам да се делиш од друштвото ,во овие 4 годнини врска бил пијан два пати и тоа кога бил само со мене.Се двоумеше дали да иде зошто ќе му било досадно и ми рече дека ќе иде на саат два и ќе си дојде.Отиде на роденден во 21:00 и ми пиша на фб дека е таму. По еден час му се јавив да го слушнам како е и ми рече дека им тргнал муабетот и дека ќе се опијани..му реков ок ти си знаеш како сакаш ќе ми пишуваш на фб сеа зошто ми е досадно ми рече да и толку завршивме со муабетот на тел.Го чекав да ми пише не ми пиша.. му ѕвонев околу 2 два пати не ми крена..го чекав да ми се јави неможев да спијам, секогаш пред да си ленам се слушавме.Во 4 ми пиша на фб дека го разбудиле пораки дека има два пропуштени повици му пишав ај легни си отрезни се и спиј. Сабајле го чекав да стане да ми се јави или да ми пише не ми се ни јави ни ми пиша до 14:00. Mи пиша зошто му го препраќам разговорот по сто пати а уствари јас ништо не правев месенџерот сам му ги испраќал последните реченици по неколку патти.Му кажав дека не правам ништо јас и го прашав зошто ноќта не ми се јави кога му ѕвонев -ми рече дека не му ни ѕвонел телефонот и ми прати принт скрин од пораките дека има два пропуштени повици..ок. го прашав зошто не ми се јави кога си дојде дома да не те мислам те чекав цела вечер иако другар му живее во комшии -ми рече дека многу му се спиело и дека заборавил и ми се извинуваше. јас му се налутив и го избришав од фб зошто ме излажа дека ќе седи саат два а остана цела ноќ и затоа што го чекав цела ноќ и не ми се јави.Ми пиша порака на тел -што сум се замислувала јас ,дали јас ќе го командам дека не смее да иде на роденден кај другар ,дали ми бил он на мене роб... не му вратив ништо. ЛУЃЕ ШТО МИЛСИТЕ ДАЛИ ЈАС СУМ ВО ПРАВО ИЛИ ГРЕШАМ СО ТОА ШТО МУ СЕ НАЛУТИВ И ЛОШО РЕАГИРАВ?

Читам и не ми се верува! Дечкото е отиден на роденден и треба да ти пишува на фб, оти тебе ти е досадно!? Какво простачко однесување! :facepalm:
 
Член од
16 декември 2012
Мислења
2.710
Поени од реакции
6.849
Vo pravo stte, mu se javiv denes na tel iskocivme i se smirivme. Si ja priznavam greskata jas ne pijam,nikogas ne sum bila pijana i za toa ne mi bese jasno kako mozese da ne mi se javi.
За секој случај, не го прифаќај за пријател на Facebook уште одреден период. Да знае дека нема лабаво
 
Член од
20 јуни 2016
Мислења
257
Поени од реакции
120
Леле лелее читам и не ми се верува кои глупости некои тука ги тресат. Не и фали таткова љубов не за на психијатар била само како не ви е срам ако имате некој паметен совет дајте ако не подобро не се бламирајте со вакви констатации со кои си ја покажувате вашата "култура".
 

Kajgana Shop

На врв Bottom