Ја и Деко кога ќе дојдеме на ред? Скудето обеќавме кога си замина Мурињо...Гледав на Скај и коментаторот кажа дека Морати си отишол 15 мин пред да заврши утакмицата.... па напрајте рачун што ке се деси утре.
Ајде Барези редно време е и ти да станеш прв тренер.
Најтрагично е што тројца најдобри другари сме за различни тимови, Јуве, Интер и Милан и можеш да замислиш што ми се дешава сезонава... Ама ако, верувам јас у Морати и знам дека ќе го врати тимот на старите патеки, може некој ќе мисли дека сум луд али тоа е, мое мислење си е тоа, ипак еден Мурињо го донесе и презема ризик со бркање на Манчини кој си освојуваше серија А ко од шала, башка и доста милиони му исплати на Мансио.Тоа ти е, коа незнаете да ги бирате другарите, моиве милина се, милина.
И овие на фејс инкогнито шо ми се стаиле ко за среќа топ се, овој Марли чат пат забушава али ок е, се трпи, Џимеј па да не зборам, и овој Фил Ајви го имам, ист е, само лајкови става и толку, статус не сум го видел да напише.
Па до Мај сите тројца нека се пробаат.А сега, подобро е да лета Ранко, бидејќи и така не се бориме за ништо сезонава, така да може комотно да си тераме со нов тренер или со Барези, Фиго или тој Бернацини.
За секој пораз по една смена, може стварно ИОсоно и Деко ќе дотуркаат до позиција тренер...Па до Мај сите тројца нека се пробаат.
Што има везе.
Па ние се заебаваме, а уствари и така дојде работата.За секој пораз по една смена, може стварно ИОсоно и Деко ќе дотуркаат до позиција тренер...
Сега изгледа го пишува постот за Занети.Јонзе бе, кај си бе
Шо има да го пише.Сега изгледа го пишува постот за Занети.