Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кај песимиста,па и буквалиста си бил :D
ДАлеку сум од буквалиста туку немав друга работа во тој момент па барав некаде репликација и да си го изрекламирам новиот аватар:D

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Упм уште имам кошмари од Новара!Сега играме петок против Болоња!Да не испадне сега и Ди Вајо да ми стане кошмар!Ах,Мурињо!Убаво кажав дека се после тебе е експеримент!Ах Етоо,сам ги решаваше ваквите селски екипи како Новара!

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.545
Поени од реакции
4.433
Јас уште неможам да го преболам Тиаго Мота :(

Laveci prelomio, hoće da ide...

Kako piše "Republika" nekoliko je razloga zbog kojih Laveci želi da napusti Napulj.

Prvi je činjenica da je već dugo u klubu i da smatra da ne može da napreduje.

Napoli je ušao u Ligu šampiona, ali već ova sezona je pokazala da ne mogu da se nose sa bogatim timovima sa severa.

Drugi je verenica, koja osim što je opljačkana u Napulju ne želi da živi u ovom gradu.

Treći je novac, naime Laveci zarađuje manje od 2 miliona godišnje, procena je da bi u većim klubovima bez problema mogao da dobije tri puta više.

Inter je već par godina na tragu ovog igrača, priča se da je Juventus veoma zainteresovan, a ovih danas pominju i Pari Sen Žermen. Inače, Napoli se ne pita ništa, klauzula o slobodi "Poča" je 31 milion evra.

Лавеци ако дојде...
ПЕПЕЛ!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Од 2010 па навака . Од продажба на играчи се земени 90 мил евра а 70 мил се потрошени за купување . Продадени се добри играчи а купени се просечни . Лоша политика на тренери поготово оваа година . Лани знаеме кој беа достапни и тоа е тоа . Ама оваа година со тренериве не можам да им го простам .
Не дека сакам Морати да си оди , далеку од тоа , ама се надевам дека ќе се свести барем во поглед на тренер ако ништо друго .

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=45386
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=72078

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.042
Поени од реакции
45.711
Tренерите им се најголема утка, исто и дел од играчите, али да најдеа соодветен тренер ќе се носеа со било кого во Италија и со овие играчи со кои располагаат, се ... се, ама Гасперини и Раниери се класична потврда дека некаде заглавиле у оној, као шо викам ја, лавиринт на тренери у кои се влезени Интер.
Не е прв пат ова да биде случај, за жал. затоа ненормално ми е криво што Мурињо си отиде во ваков период а не чекаше да дојде бар 2012 до кога и имаше договор па да се изгура оваа смена на генерации со него, па и да си одеше сега, сигурно некој од Боаш, моаш и компанија ќе беше слободен.

Вака Мур на упола пат замина, остави тим стокмен стиркно за него, тим кој имаше лимитиран буџет и немаше во план да дава над 20м евра за играчи, и Ранокија што го купија ептен на сила го земаа ради Самуел па искешираа бајаги за него, летото да доаѓаше за далеку помала сума ке го земеа.

Летово што ќе дојде ќе биде бајаги интересно за тимов, најважно е кој ќе седне на клупата, мислам дека ќе донесат едно до две скапи засилувања, Лавеци и Лукас, Коутињо би требало да го вратат ( иако изгубија у последново коло, за играч на натпреварот бил прогласен, ако добро разбрав 2 пречки имал и изиграл фантастично само штета загубиле ), Снајди као тргнал можно е да биде продаден па би требало вака да има поголем простор и за Коутињо и за Алварез.

п.с. Категорично сум против и Маикон да се продава, нема никад да најдат соодветна замена за него, никад, со скинати лигаменти да игра пак ќе е еден од најдобрите на тој дел од теренот на планетава, слично ко и Кафу, таков профил на фудбалер е, може да изгура и до 35 а да игра одлично.

п.п.с. Се споменуваше периодов и Мацари, тоа ако ми го направат, после Ранири, еве овде јавно ветувам дека прво, нема ич да ги пратам без разлика како ќе играат и второ, ќе чекам да дое лош период на тимот, некој апла кризен, за да го 'ркнам у фаца Мацари, или барем ќе се обидам да го 'ркнам а го иам усовршено ова, бајаги можам да добацам, класична навреда за секој фан на Интер ќе е овој лигуш да дојде во тимов кој патем кажано игра со 3ца у дефанзива. Не, не и не !

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Според одвивањево на настаните Ранко ќе си остане до крајот на годинава,што е и најлогично, зошто кој и дојде сега нема да има којзнае какви промени во играта и резултатите.
На лето мислам дека ќе имаме 3 опции за тренер: Андре Вилаш Боаш, Гвардиола ? , и Мурињо ?
1.Од овие три опции мислам дека знаеме кој е најдобра опција,ама мислам дека Мурињо ако не остане во Реал ќе оди во Англија.
2.АВБ не знам колку би се снашол во Интер,после случувањата во Челзи,но секако е подобра опција од Ранко.
3.Според мене најдобра опција е Гвардиола,доколку замине од Барса, зошто мислам дека ќе сака да се докаже и во друг тим и мислам дека многу би ја подобрил играта на тимот.
Но кој и да дојде, нема да се смени многу ако не се донесат асолни засилувања кои ќе му одговараат на тренерот и на неговата концепција и со тоа да заличиме на екипа.
Се надевам на ова решение инаку уште долго време ќе се мачиме како сезонава.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
п.п.с. Се споменуваше периодов и Мацари, тоа ако ми го направат, после Ранири, еве овде јавно ветувам дека прво, нема ич да ги пратам без разлика како ќе играат и второ, ќе чекам да дое лош период на тимот, некој апла кризен, за да го 'ркнам у фаца Мацари, или барем ќе се обидам да го 'ркнам а го иам усовршено ова, бајаги можам да добацам, класична навреда за секој фан на Интер ќе е овој лигуш да дојде во тимов кој патем кажано игра со 3ца у дефанзива. Не, не и не !
I ja ke dojdam da go ubijam kompleksot moj narechen Zaneti, posho on mi e kompleks mene, taka Doktorot mi reche, sum mu zaviduval sto ne staree :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.042
Поени од реакции
45.711
Bitch please, Пацини беше купен за 12м плус атлетичар. :D
Добар дил е ова за ваков играч, само клубот у кој дојде форсира фудбал тотално спротивен на она што тој го бара. Слушам Ливерпул биле незадоволни од односот на Суарез па можно било да го продаваат, Керол такоџе не им е по ќејф, беа заинтересирани едно време и за Кастаињос, он плус Пацо плус пари за Суарез ... why not, do it. :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Гледав сеа Скај Италија и Виали и Трапатони се гости . И овој Виали извади информација дека е можно на крај на сезона да дојде Гвардиола у Интер со Роберто Баџо како помошен тренер . Ова е само една шпекулација ама ако нека се шпекулира

Kajgana Shop

На врв Bottom