Гледање на кафе

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Одбивни ми се тие на кои ова им е опсесија.. на секое излегување земаат турско за да им гледаат другарките, па уште се радуваат кога ќе им предвидат нешто, најчесто за дечко.

Тешки глупости.
 

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
Gi lazam amerikankive na kafe, im velam ke legnis so ovoj onoj, a voedno gi ucam da pijat tursko kafe.... kolku se samo srekni koga ke im "pogodam" nesto!!! ludilo:tapp:
 

WindChill

3NitY
Член од
13 февруари 2008
Мислења
138
Поени од реакции
2
Гледање на кафе. Хммм...
Ќе излажам ако речам дека ми немаат гледано на кафе. Всушност заради тоа и почнав да пијам кафе, за да си гледам со другарките :smeshko: А, искрено не верувам во ништо што ќе ми кажат, затоа што не може без везни црно бели црти у филџан да ми ја кажат судбината.Иначе интересно е за интересно :turn: али ипак е денгубење и тепање време (да останеш повеќе кај другарката, зашто дома ќе треба да учиш):icon_razz
 

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Јас стално им гледам на кафе на другарките,многу често и да не им се пие кафе,пијат,само за да им гледам...инаку онака на заебанција им гледам,не дека многу знам да гледам,иако знам по нешто,за добивка и сл.,и ми се случило многу пати да им погодам некои работи.:) И стално ме зафркаваат,дека секогаш убави работи им кажувам,никогаш ништо лошо.:):):)
 

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
64
Ми гледаат на кафе и сакам да ми гледаат,онака забавно ми е кога ме лажатkiki:!Секако понекогаш ќе се деси чудо па ќе ми погодат....ова го зборам за другарките!А на пример мајками кога ќе земе да ми гледа незнам зошто верувамfiksna:И една жена ми има гледано и се заплашив...У секој случај забавно е!
 
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Па да ми имаат гледано...порано верував помала бев де..али сега така повеке за занимација ми гледаат или пак кога се зезаме :)
 

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Почнав да пиам кафе, зошто и гледам на кафе, али не фигури, мене слики пред очи ми идат, а преку кафето воспоставувам енергија со персоната,
а да ми гледале на кафе, имаш куче, имаш желче, цртичка, и сум се смеел на тие работи
 
Член од
13 февруари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
1
Mi imaat gledano na kafe mnogu pati ama retko mi imaat nesto pogodeno, najcesto mi kazuvaat raboti sto im se slucuvaat na site (mnogu razmisluvas,rasean si,se dvoumis...bla,bla,bla) taka da nemozat da utnat. A mi se ima nekolku pati sluceno nekoj nepoznat da mi gleda i da mi pogodi sve! Stvarno ne mi e jasno sto gledaat vo fildzanot ali ima nekoi luge sto stvarno pogoduvaat.
 

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
И јас не верувам оти до сега ништо ми се нема остварено од то шо ми гледаат на кафе и во последно време преретко го вртам филџанот, а го вртам само кога ми е досадно за да се посмеам малце.
А и морам да признам дека заради то гледањето се распив кафе и првата година некогаш дури 2x денот ги терав другарките да ми гледаат.После сватив дека не треба кафето да ми кажи дали ке ми се оствари некоја желба туку дека треба да се потрудам сама да си ја остварам-без разлика да ли кафето кашва дека е невозможно да се оствари.
 

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
190
Абе глупости треба да испијам 2-3 кафиња и ако ми се погоди исто тогаш можам да верувам дека има нешто .
 
Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Никогаш не сум била до сега кај некоја гатачка да ми гледа на кафе а иначе гледам со другарки за забава и за тепање време.Не верувам во тоа.
 

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Gledane na kafe= da si go ispolnis vremeto
Majka mi ko ce pocni samo si slusam i si velam so e ova site bujna fantazija
 

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Како помала ми гледаа на кафе а и јас знаев да кажам по нешто (или да излажам) :) Но никогаш не сум верувала дека нечиј живот, иднината или да кажам "судбината" може да биде видена во филџан кафе. Сето тоа е само забава.
 

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
секој ден со другарка ми си гледаме на кафе за да разбиеме монотонија и двете сме свесни дека се тоа глупости и го правиме тоа само од забава....иако има и такви луѓе кои стварно се разбираат и можат да погодат нешто ама досега никогаш не сум била кај такви луѓе....ај можда ќе отидам некогаш од љубопитство...хехехххх:pipi:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom