Зошто СДСМ го смени знамето?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
I da go pravis toa.

Nema vergini i slicni drkancii.

Ima Kutles, Filip Grkoubicata Makedonski, Aleksadnar Makedonski i tn.

http://zulu.mk/live/alfa-tv

Во моментов оди емисија со Андов, како гостин...
Се зборува , за името, ВЕТОТО од Гејланд , може и знамето ке го спомнат...

Andov????

Pa toj bese smrdliv spiker na Parlament koga go smenija znameto. Vo koalicija so krvnicite bese!

Па еве го СЕРЕ , како ОПОЗИЦИЈА да пил, како од небо паднат...

kultuzin напиша:
Па еве го СЕРЕ , како ОПОЗИЦИЈА да пил, како од небо паднат...

Го негира АЛЕКСАНДАР...

Вели тој зел се што чинело во МАКЕДОНИЈА, а ние сме потомци на МАЛОУМНИТЕ...

И ти сакаш ваква БУДАЛА да не го смени ЗНАМЕТО , го заболе и него и на ЦРВЕНКО за СОНЦЕТО ОД КУТЛЕШ...

Prasajte se zosto Mojsej gi setal evreistana 40 godini po pustinata iako preku otade sokak mu bila vetenata zemja???

Za da ispoumrat site so ropski mentalitet i da ostanat samo onie rodeni vo sloboda, koi ne osetile ropstvo i potlacenost, za da ginat i da se borat kako lavovi taa svoja sloboda da ne ja zagubat.

Taka i kaj nas.
Koga ke ispoumrat starkeljine i recidivine od komunjarskoto ke trgne drzavata nanapred i ke prestaneme da bideme deminutivni stvorovi, ami gordi Makedonci.

Jeben Andov. Sega uste Kiro da se javi i da kaze deka bil protiv referencata, ustavot i znameto i da se frlime site od kameni iako nema dovolno voda da se udavime, garant ke skrsime kicma na nekoja od masinite za perenje sto se frleni vo rekata!

Сега оди за СОНЦЕТО ОД КУТЛЕШ и водителката го нарече СОНЦЕТО ОД ВЕРГИНА ...
И сакаш ти држава....

Вели дека ДРЖАВАТА требала да спречи употреба на знамето од КУТЛЕШ...
Онаа што го употребуваа НАВИВАЧИТЕ во ХРВАТСКА....

Kultuzin, nemoj, se napizdiv, a nemam sto da iskrsam osven mobilniov koj za zal mi treba, a u picku mater predavnicu, zosto ne sum tamu vo MK, vo momenotv da odam pred studio i da napravam golemi skolobodii!

лав неможам а да не се изнасмеам на ова што ми го постираш, ти пиша некој предходно не ми текнува кој па сонце неможе на нешто друго да личи секако дека на сонце ќе личи, баш и знамињава и не се толку слични колку што тврдиш ти башка секој си кажува што сака, а идејата за ова знаме дека не е од јапонското секако дека не е, туку види ти побарај некои други воени знамиња може ќе најдеш и на 16 краци некое слично па да ни кажиш дека античките македонци туѓо знаме користеле

старото знаме е тука меѓу нас.Секогаш било секогаш ќе биде.Зарем поминала спортска приредба или друго без да го видиме.
Нека си остане и ова сегашново што му фали, само треба повеќе да го почитуваме и тоа е наше-македонско.
Мојот предлог е да двете знамиња се истакнуваат низ републикава по јарболите!

Na vistinskiot makedonec ne mu e potrebno da go istaknuva znameto koe go ima sonceto na Kutles bidejki mu e tetovirano vo srceto.

Dovolno e da go pobara od nego Makedonija! Toj sam ke si gi raspori gradite, ke go izvadi krvavo i toa od nego silno da zablesne i da ne osvetli!

Na vistinskiot makedonec ne mu e potrebno da go istaknuva znameto koe go ima sonceto na Kutles bidejki mu e tetovirano vo srceto.

Dovolno e da go pobara od nego Makedonija! Toj sam ke si gi raspori gradite, ke go izvadi krvavo i toa od nego silno da zablesne i da ne osvetli!
БРАВО ДОБРО КАЖАНО, ама пак треба старото назад

мислев како овицијален симбол на нашата ТАТКОВИНА:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom