Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно е флеш од некој лажен акаунт. Пак го мавнала некоја шизофренија дека е феминистка од фемина.Иронијата да е поголема оваа Милева е уствари мушко![]()
Оти?За неколку години ни лоши ни добри ќе има
Затоа што ќе умреме сите во нуклеарна војна и господ ќе измисли нови луѓе.Оти?
Жените ќе ги опслужуваат роботи, а деца вештачки ќе се праеле во болнициОти?
Gi nema kaj tebe zatoa shto nema na shto da se navlazhnat!Ja sam živi dokaz da žene zapravo ne žele ono što govore da žele.
Ne pijem, ne gledam fudbal, ne idem po kafanama, ne blejim sa ortacima, veran sam ko pas, nisam ljakse, imam stila i ukusa, obrazovan sam, imam poštovanja prema suprotnom polu, volim decu, sam čistim, kuvam, spremam, sve mi u kući uredno, čak volim i biljke. Gajim porodične vrednosti. Protivnik sam svakog nasilja. Volim da pričam.
Mrzim kladionice.
I nemam ni simpatiju. A kamoli da sam oženjen.
Da je istina ono što govorite ispred moje kuće bi stajale 24/7 žene u redovima.
Ali avaj...lažete ko psi.
Vi upravo želite degenerika koji je sve suprotno od toga da bi imale šta da popravljate.
Jer upravo ste vi ta posebna i jedinstvena zbog koje će on da se promeni.
I što je najgore znam ljudi kao ja koliko hoćeš. I svi su solo. Tako da..
Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Voli to da glumi majstora i popravlja nepopravljivo pa posle plače i pravi od sebe žrtvu.
Uroš Tomašević arhitekta
Ja sam živi dokaz da žene zapravo ne žele ono što govore da žele.
Ne pijem, ne gledam fudbal, ne idem po kafanama, ne blejim sa ortacima, veran sam ko pas, nisam ljakse, imam stila i ukusa, obrazovan sam, imam poštovanja prema suprotnom polu, volim decu, sam čistim, kuvam, spremam, sve mi u kući uredno, čak volim i biljke. Gajim porodične vrednosti. Protivnik sam svakog nasilja. Volim da pričam.
Mrzim kladionice.
I nemam ni simpatiju. A kamoli da sam oženjen.
Da je istina ono što govorite ispred moje kuće bi stajale 24/7 žene u redovima.
Ali avaj...lažete ko psi.
Vi upravo želite degenerika koji je sve suprotno od toga da bi imale šta da popravljate.
Jer upravo ste vi ta posebna i jedinstvena zbog koje će on da se promeni.
I što je najgore znam ljudi kao ja koliko hoćeš. I svi su solo. Tako da..
Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Voli to da glumi majstora i popravlja nepopravljivo pa posle plače i pravi od sebe žrtvu.
Uroš Tomašević arhitekta
Abe kakvi maniri be!Финансии се во прашање.
Пусти пари се во прашање. Интерес немаат и затоа џабе е и ако е некој добар и културен со манири на однесување.
Тоа е реалноста, чест на исклучоци, има исклучоци ама ретки се тие исклучоци на ниво на Халеевата комета.
Abe kakvi maniri be!
Abe sakaat da svrsuvaat uste ne slecena tangata.
Takvite kako poge napishanoto od Ireal gi smetaat mamini sinovi i kako dosadni.
Zhenata saka provokacija, zdravo perdashenje a i romantiki i placki. Zatoa treba da im davas od se pomalce i obavezno da gi ostavas "gladni i nervozni"
Abe uste ne si gi razbral zhenite! zatoa taka mislis? Kolku godini imas? 20?Извинете ама јас со мојот коментар мислев на она ,, сериозни врски '' и од тоа да произлезат партнери за до крај на животот.
И за такво нешто и треба манири на култура.
А ова вашето напишано за ,, провокации и останато '' е за врски без обврски.
Јас мислев дека членот Иреал мисли на сериозни врски а не на ,, веза без обавеза '' .
Барем јас така сфатив.
Abe uste ne si gi razbral zhenite! zatoa taka mislis? Kolku godini imas? 20?
Opisot e bash za vo brak ! Za neseriozni vrski ima drugi metodi. Najdobra: i go davas toa shto ne go dobiva doma!