Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата macko i
  • Време на започнување Време на започнување
Иронијата да е поголема оваа Милева е уствари мушко :facepalm:
Сигурно е флеш од некој лажен акаунт. Пак го мавнала некоја шизофренија дека е феминистка од фемина.

Има разлика помеѓу добар момак односно лигуш, а најчесто се такви оти немаат свое јас и не знаат да постават граници и тука е тенка линијата каде што мислат дека се добри момци а тие се само обични лиглина шо си мислат ако и одат по газот на женската се добри момци...

Ja sam živi dokaz da žene zapravo ne žele ono što govore da žele.
Ne pijem, ne gledam fudbal, ne idem po kafanama, ne blejim sa ortacima, veran sam ko pas, nisam ljakse, imam stila i ukusa, obrazovan sam, imam poštovanja prema suprotnom polu, volim decu, sam čistim, kuvam, spremam, sve mi u kući uredno, čak volim i biljke. Gajim porodične vrednosti. Protivnik sam svakog nasilja. Volim da pričam.
Mrzim kladionice.
I nemam ni simpatiju. A kamoli da sam oženjen.
Da je istina ono što govorite ispred moje kuće bi stajale 24/7 žene u redovima.
Ali avaj...lažete ko psi.

Vi upravo želite degenerika koji je sve suprotno od toga da bi imale šta da popravljate.
Jer upravo ste vi ta posebna i jedinstvena zbog koje će on da se promeni.
I što je najgore znam ljudi kao ja koliko hoćeš. I svi su solo. Tako da..
Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Voli to da glumi majstora i popravlja nepopravljivo pa posle plače i pravi od sebe žrtvu.
Uroš Tomašević arhitekta

Ne pijem, ne gledam fudbal, ne idem po kafanama, ne blejim sa ortacima, veran sam ko pas, nisam ljakse, imam stila i ukusa, obrazovan sam, imam poštovanja prema suprotnom polu, volim decu, sam čistim, kuvam, spremam, sve mi u kući uredno, čak volim i biljke. Gajim porodične vrednosti. Protivnik sam svakog nasilja. Volim da pričam.
Mrzim kladionice.

Vi upravo želite degenerika koji je sve suprotno od toga da bi imale šta da popravljate.
Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Voli to da glumi majstora i popravlja nepopravljivo pa posle plače i pravi od sebe žrtvu.
Uroš Tomašević arhitekta
Gi nema kaj tebe zatoa shto nema na shto da se navlazhnat!
Kavga ne mozhat da fatat so tebe, inaetenje isto!

Abe bate zemi shisheto pivsko (pa makar i polno so voda) sedni pred porta i prefrlaj i na sekoj shto ce pomini pred porta, ljubezno ama provokativno!
Odkako ce ja najdish prvata shto ce ja nategnish, posle partija pali cigara i pred tv pushti si film, koga ce dojdi do tebe i ce probuva da se umilkuva ili negoduva, reci i da ti go ispushi uste ednas i gledaj da svvrshi ama da i bidi malku! Nikogash ne ja ostavaj da se iscedi do kraj.
Za den dva ce kanish za na svadba.

Mrzim kladionice.

Uroš Tomašević arhitekta

Финансии се во прашање.
Пусти пари се во прашање. Интерес немаат и затоа џабе е и ако е некој добар и културен со манири на однесување.

Тоа е реалноста, чест на исклучоци, има исклучоци ама ретки се тие исклучоци на ниво на Халеевата комета.

Финансии се во прашање.
Пусти пари се во прашање. Интерес немаат и затоа џабе е и ако е некој добар и културен со манири на однесување.

Тоа е реалноста, чест на исклучоци, има исклучоци ама ретки се тие исклучоци на ниво на Халеевата комета.
Abe kakvi maniri be!
Abe sakaat da svrsuvaat uste ne slecena tangata.
Takvite kako poge napishanoto od Ireal gi smetaat mamini sinovi i kako dosadni.
Zhenata saka provokacija, zdravo perdashenje a i romantiki i placki. Zatoa treba da im davas od se pomalce i obavezno da gi ostavas "gladni i nervozni"

Primer,
sabalje ce ja izdupis, i posle mrtov laden se spremas za na rabota i namerno nesto "ce zaboravis" baknez, cao, i sl.
Ednostavno da ima so sto da si ja cuka glavata cel den. ce proba da te pobara na telefon, ednostavno ne i krevas do 3-4 pokusaj da te dobie i koga ce i krenis nabrzina ja odkacuvas i taa doma vrie . Si trgnuvas za doma i kupuvas cvejke i i go davas so zborovite , "malo iznenaduvanje za tebe zlato" i posle tivko dodavas, bea na popust.

i taka sekoj den

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Abe kakvi maniri be!
Abe sakaat da svrsuvaat uste ne slecena tangata.
Takvite kako poge napishanoto od Ireal gi smetaat mamini sinovi i kako dosadni.
Zhenata saka provokacija, zdravo perdashenje a i romantiki i placki. Zatoa treba da im davas od se pomalce i obavezno da gi ostavas "gladni i nervozni"

Извинете ама јас со мојот коментар мислев на она ,, сериозни врски '' и од тоа да произлезат партнери за до крај на животот.
И за такво нешто и треба манири на култура.

А ова вашето напишано за ,, провокации и останато '' е за врски без обврски.
Јас мислев дека членот Иреал мисли на сериозни врски а не на ,, веза без обавеза '' .
Барем јас така сфатив.

Извинете ама јас со мојот коментар мислев на она ,, сериозни врски '' и од тоа да произлезат партнери за до крај на животот.
И за такво нешто и треба манири на култура.

А ова вашето напишано за ,, провокации и останато '' е за врски без обврски.
Јас мислев дека членот Иреал мисли на сериозни врски а не на ,, веза без обавеза '' .
Барем јас така сфатив.
Abe uste ne si gi razbral zhenite! zatoa taka mislis? Kolku godini imas? 20?

Opisot e bash za vo brak ! Za neseriozni vrski ima drugi metodi. Najdobra: i go davas toa shto ne go dobiva doma!

Abe uste ne si gi razbral zhenite! zatoa taka mislis? Kolku godini imas? 20?

Opisot e bash za vo brak ! Za neseriozni vrski ima drugi metodi. Najdobra: i go davas toa shto ne go dobiva doma!

Звучите како актерот Чарли Шин во серијата ,, Два и пол мажи '' или како ликот Барни Стинсон во онаа ситком серијата ,, Како ја запознав вашата мајка ''.

Не ми се верува дека баш голем процент од женскиот пол е таков како вие што го опишавте.
Но сепак, останувам при своето дека се хипократи кога велат дека парите не се најбитни при избор на животен партнер. Тука дебело лажат.
Финансиите играат на крајот клучна улога во приказната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom