За жените: дудлачи или индиферентни?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Mandrak напиша:
Колку и да ми се допаѓа, ако е „мраз студена” или глуми дека е таква, тогаш ни јас нема да бидам поинаков. Ако барем еден позитивен импулс добијам од нејзина страна, ке има материјал за научно образовен филм од областа на заведување и удварање да се направи! :)
Во ред е Мандрак, знаеме дека мажите сакаат „заинтересирани” девојки. Но темава беше наменета за жените. Како тие ќе се искажат и дали повеќе сакаат дудлачи или пак индиферентни мажи.

jas sakam iskreni mazi..da si kaze shto ima da si kaze, pa jas posle odlucuvam shto da pravam...definitivno ne sakam ligavenje i dopiranje po delovi od telo na prva sredba...mislam deka toa voopsto ne dolikuva na nieden maz...obozavam djentlmeni i romanticni osobi...koi znaat kako da ti gi kazat rabotite i preferiram iskrenost pred se....:cuc:

Yo, Venus. Respect. Sosema si vo pravo. Da ne go drvime - prijatno e da pochuvstvuvash deka nekoj se trudi i deka se lozhi na tebe. I am the same - sakam devojki so energija, so drive.

venera001 напиша:
Ма, каква незаинтересираност привлечна?
Сакам да видам дека му значам, да се бори за мене, да се поти додека ме освојува! Па и нека се лигави ако треба!
Ако глуми индиферентност - ќе си остане сам или нека си најде иста таква индиферентна девојка. Па после нека се гледаат и нека си молчат!
Јас си сакам темпераментни луѓе со богата имагинација. Пргави. Забавни.
И колку повеќе се труди околу мене - толку ми е помил.
Е сега....не сакам клишеа или некои бламажи , нешто лицемерно и ирационално. Само изразување на емоции без срам од истите и без страв дека ќе биде повреден.
Ijaaaa..."zaiintegrira" vikash? Dobro e, ne ti se ljutam posho imash pravilen stav za goltanje. :icon_lol:

_ZlObNiCa напиша:
Ligushi e nesto sto najveke mi seta po nervi, deckoto treba da ima dovolno samodoverba da prijde, da zaiintegrira so muabet, a toa gestovi kako guskanje, stipenje itn itn se izlishni bidejki bodytalk i pogled kazuvaat mnogu poveke od bilo koj razgovor ili takov gest. Suma sumarum ligushi ni pod razno, prenapaden t.e da izigrava majmun istotaka nikako, ednostavno mala doza na indiferentnost protkaana so interesni pogledi e ona pravoto :lol: :lol: :lol:

момци кои не ги исказуваат своите сипматии толку отворено,дефинитивно!! нешто мистериозно,непознато но не претерано затворен тип кој сто не покажува никаков интерес,нападни дудлачи кои ми симнуваат ѕвезди-не БЛАГОДАРАМ

Ајде малку да ја повратиме темава погоре, да ја видат оние „тазе“ членови и членки. Какво е вашето мислење? Дудлачи или индиферентни машки?

Ма ни едните , ни другите.Цврсто момче , што знае што сака , без лигавење , без глумење!

Znam shto nekjam!toa e nekoja losha romantika od tipot "ja gledash onaa zvezda tamu? (-da); ti ja posvetuvam"!!!!!bljak :uvo: Da, da mi se ima deseno!!!Ona shto najvekje me privlekuva e toplo-ladno ama pod uslov ladnoto da ne me smrzne.Fakt e deka devojkite go sakaat toa,inace ne e interesno.(iako cesto kje go kazat sprotivnoto).Ama i fakt e deka vo eden moment deckoto treba mnogu jasno da ti pokaze shto saka,ipak ne sme vo gradinka!!

Ако ти речи машкото дека си уба, дека си привлечна и дека си шармантна е дудлач? Мене то не ми е јасно..

Пред одредено време, поодамна, мислев дека сакам типови кои ќе ме осипуваат премногу со внимание, комплименти, ово - оно, бидејќи ниедно машко не ми пристапило така, па мислев дека е нешто којзнае колку посебно. После одморов годинава, сфатив уствари колку не сакам да ме гуши некој постојано со осипување комплименти, колку сум ваква таква или не знам да ми симнува ѕвезди.
Сакам убав, природен пристап, да се нашали, да ме насмее и онака да биде поспонтан и да се однесува како што се чувствува во моментот, а не да глуми нешто што не е.
Не сакам ниту пак да биде тотално ладнокрвен и да се однесува како да не му е ни гајле за мене.
Сакам нежност, внимание - ама во границите на нормалата. Се' што е под и над таа граница ми создава одбивност, почнувам да се гушам и да бегам од типот. Доволно е кога ќе ми пристапи да биде она што е. Ако ми се допадне таков каков што е - тогаш супер, ако не никому ништо.

Мојата најомразена сорта луѓе-индиферентни, ладни, умислени, намќорести, фригидни, цинични. Сакам мажи што ме јадат со поглед, што лудуваат по мене и сакам кога тоа го чувствувам. Но тоа никако не значи дека таквите се лигуши, напротив, тоа се најчесто типови кои се сигурни во себе и не се срамат ниту плашат тоа да ми го покажат. Само без ефтина патетика и непотребна сапунска романтика, молам :nenene:! Кул, природно, духовито и спонтано... и ќе си се рабереме :wink:.

А јас па спротивно на Тањушка :icon_lol: многу мразам такви нападни, што закажуваат одма состанок, уште од прва почнуваат да се пуштаат и бла-бла. Повеќе сакам индиферентни, што се пуштаат така постепено и неприметно, но со стил. Значи не сакам некој премногу индиферентен кој си умислува којзнае што. Се си има граница, така и нападноста и индеферентноста. Кој ќе успее да ја постигне можеби ќе ме освои :pos::pos::pos:

НЕ сакам да ме нападне фала богу.Затоа што ќе го отерам.Искрено ме привлекуваат типови кои го покажуваат тоа искрено на на културен и ненападлив начин.Кои се искрени и со стил.А не одам да ми симнува звезди.Тогаш дефинитивно нема да ме има.

Poveke sakam indiferentni,ako e vo nekoja normalna doza na indiferentnost sto ne se granici so arogancija i prepotentnost.Sekogas me nervirale ligusi sto naucile dve tri pateticni frazi i mislat deka na sekoja devojka i e milo sto gi slusa.Znaci nesto kako zlatna sredina bi bilo idealno.Sepak,ako moram da biram bi izbrala indiferenten.Eden pogled i nekolku zbora kazani na mesto,kaj mene imaat pogolema vrednost od neprekinato drdorenje i opsipuvanje so komplimenti,od koi barem polovinata se lazni.

Индиферентните не се интересни...Со дудлачите е позабавно, ќе се нашалиш, ќе го предизвикаш и уште повеќе ќе почне да ти дава комплименти. :vozbud: :pos:
Најжално е кога не сфаќа дека се зафркаваш со него и дека немаш намера за нешто повеќе од пријателство а тој жалниот го троши целиот речник на зборови што го има за да добие нешто.:tapp:

Сепак, каков и да е најважно од се' е да има хемија.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom