- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.509
Првпат го слушна ова? Цела олимпијада така го вика.Симпатичниот мустаклија рече![]()
![]()

Се пали на бркови.
Првпат го слушна ова? Цела олимпијада така го вика.Симпатичниот мустаклија рече![]()
![]()
Можам да замислам какви шамари ќе јаде од тренерот што им се дереше покрај патека. На прерходните замени грлото го остави на снегот, а тие грешка немаа. Доаѓа Фајфер и ете го тренерон стои во место и фаци му прави, си вика кај кур те најдов.Ххахахаха каква катастрофа Фајфер од предност од 33 секунди пред последна измена , на крај нема ниту медал .
На крај кога ја кажаа Далмајер не можеше да поверува што се случи , огромна предност им даде на мажите во штафетата а се уништи Фајфер .Можам да замислам какви шамари ќе јаде од тренерот што им се дереше покрај патека. На прерходните замени грлото го остави на снегот, а тие грешка немаа. Доаѓа Фајфер и ете го тренерон стои во место и фаци му прави, си вика кај кур те најдов.
http://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-5408225/Frenchman-Mathieu-Faivre-sent-home-Winter-Olympics.htmlMoже некој да ми објасни или да ми прати линк за тој Французинот што го избркале од олимпијадава? Малку сум аут овие 2-3 дена и прееска едни збореа за вакво нешто![]()
Не можеMoже некој да ми објасни или да ми прати линк за тој Французинот што го избркале од олимпијадава? Малку сум аут овие 2-3 дена и прееска едни збореа за вакво нешто![]()
Одма чим пиша дека и бил дечко на оваа јасно ми стана, му проработел комплексот што завршил седми и не фатил медал а оваа е моментално the next big thing преку океанот