Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.659
- Поени од реакции
- 31.891
Брату ова ти ко да ти барам да ми кажиш со шо да си покачам адреналин а ти наместо БМВ 520 да ми речиш застава од 4туркса, дај не заебавај, како содржина се добри не велам не, можи и подобри, ама технологијата си го прај своето бе Марче не драпај и ти сеа, ова ти е исто ко да гледаш партизански филм (го погодува куршум, прво испраен се витка се стега некое време па после пајџа на земја и глуми болен мајмун а крв нема) и од овие новиве акциони филмој крајно реалистички, НЕ СЕ СЛОЖУВАМ.
А иначе само Psucho и овај The Shining ги имам гледано, случајно се разбира
--- надополнето: 5 јули 2013 во 18:21 ---
Крајот го коментирав погоре, Bullshitали сепак си земам право да кажам дека заслижува високо место, не го давам само јас туку и рејтинг си има филмот додуша, ми сметаат некои сцени навистина ама има ефекти упм, солзи ми идеа ко го гледав, се разбира при крајот ми се заеба се ама то е
На факултет че ти кажам дали не е така
Како сме забораеле да прајме муабет на темава у пм, криво ми е . Ти каква сакаш имај технологија ако не знајш да ја користиш тури пепели. Нема режисер со мадлаци шо че застани и склопи некое ремек дело во овој правец.Не е финтата да го состави некое крвожедно зомби кое наѕира од огледало и му течи лига измешана со крвца, па и се нафрла на женската на земја, ја поткасува, таа сирота пишти вришти и умира. Треба искушение, треба неизвесност, дури и тишина треба, треба да влезиш внатре во собата преку екранот и да се соживуваш со ситуацијата. А тие наведени филмови што се однесува до мене не се ни просек хорор, искрено другар подпросек. Ефтина приказна, зачинета со штрек, досадни дејствија, предвидливи настани и завршетоци, тоа е тоа. Ајде седни изгледај и другите освен псахјо и шајнинг, или ако те мрзи, последниот гледај го само (мрзата че ти плати со лишување од перфекција ако се одлучиш за ваков чекор
)

Ефект не е само компјутерска технологија и вештачка креација. Ефект е и звукот. Еве ти едноставни примери кроз слика и спореди.