I
IBIZA SOUND
Гостин
ne bev za nikoj i ke mi bese se edno koj ke ode ponatamu
no holandija sakav povike da ode od koga melo go napravi toj glup start
no holandija sakav povike da ode od koga melo go napravi toj glup start

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

На slowmotion се гледаше, дека сите беа фаули над Робен.Пола од тоа досудените не беа фаули, паѓаше сам Робен...
Само кој лоши шпицови ги имаат Холанѓаниве во Ван Перси и Хунтелар, тоа им е најслабата алка во тимот. Среќа имаат што Снајдер, Кајт и Робен се позади нив.
Среќата ги прати храбрите.
Оваа изрека му ја посветувам на плачипичката Дунга (кој цел меч кењаше нешто). Да играш со два ДМ-а, а да си Бразил е нешто непојмливо. Да беше паметен/храбар и да му играше Диего наместо Фелипе Мело (најлошиот играч кој го имам гледано во дресот на Бразил) на ваквата смешна холандска одбрана ќе и набиеја 3 гола во првото полувреме и ќе си свиркаа.
Незаслужено, среќно, но Холандија иде понатаму.
Боби[Мкд];3651948 напиша:Незнам брат, двата најголеми наши историски ривала се аут, Бразил и Италија...
Полесно е за нас.
Значи Аргентина, па Шпанија, па Холандија....
Мислам дека по 1/4 финалето се поништуваат жолтите ...Само Робен може да закачи жолт и да не игра финале... што против Германија is a good thing![]()
Мислам дека по 1/4 финалето се поништуваат жолтите ...
Мислам дека по 1/4 финалето се поништуваат жолтите ...
Претходно беше после 1/8 финале мислам ама во право си го сменија...Дунга лижи пенис гнидо вошлива. И поздрав од Роналдињо и Пато
Боби[Мкд];3651917 напиша:Браво за Холандија, цркнете грди бразилци, 100 фаули над Робен направија, најзаслужен Робен ги испровоцира со паѓањето и со дриблањето, Снајдер исто така одличен, мноогу ми е мило за Холандија. Ама прваци нема да станат.
Боби[Мкд];3639336 напиша:Холандија-Шпанија у финале, брееј научна фантастика. Абе репрезентации како Шпанија и Холандија се само декор на првенствата.