Хит на годината 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Песната која беше најголем хит годинава е:

• Вкупно гласачи
    99
  • Гласањето е завршено на .

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Значи да, во анкетата најверојатно нема да има некои песни, пошто не сум машина. Ова да го решиме на почеток, пошто секоја година истите муабети се.

Значи бираме хит на годината. Не бираме личен хит, туку гледајте најобјективно да гласате за тоа која песна доминираше на радиостаниците, кафичите, дискотеките, фејсбук....:icon_lol:

И да, се работи за хитови, без кукања за квалитет, шо е најдобра песна, мејнстримот не чини, бу-хууу, андерграунд форевер.

Еве листа од 10 песни за кои можете да гласате, а ако мислите дека друга песна била хит, напишете ја во коментар, не знам шо друго да ви кажам. :)

Radioactive дефинитивно (y)

Radioactive дефинитивно (y)

Radioactive е објавена во декември 2012, меѓутоа беше и повеќе од актуелна во 2013, така да на граница е, може да влезе. Затоа и ја ставив. :)

Wake me up - мислам дека цитрони ни ги напраија годинава со песнава. Тука би ја додал и La la la - Naughty Boy & Sam Smith

Е оваа да, ја заборавив скрос, а и рингтон ми беше....:pos:
Ама тоа е, од толку песни, тешко е 10,11 да се изберат.

Гласав за Mirrors, оти убаво ми е песничето for realsies.

Инаку, апсолутни хитови кај мене, Arctic Monkeys со заразната Do I Wanna Know и мислам дека е доволно blockbusterish и треба да тепа.
А лично, National со I Should Live in Salt.

Ylvis - The Fox е вистинскиот хит на годината. Море и на деценијата. Ако е своевидна пародија, момците ја преточија цела актуелна популарна музичка сцена во една песна и едно видео.

Од понудените гласав за Get Lucky. Сета почит кон Daft Punk, но не памтам кога последен пат сум бил завлечен да слушам број еден хит.

А би гласал и за Do I Wanna Know? иако ја чув првпат пред месец-два. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom