Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не сеуштеМене ме интересире дали Масакарот со неговите песни има досега извадано албум ?
:] MaR [:;1689540 напиша:Абе и ја уше оддамна слушам рап..рап ми е у душа и стварно се нервирам коа ке видам некои типчиња ко на пр. Тони Зен,шо везе немаат шо е рап...![]()

Синоќа седев во еден кафич и пуштија Мозаик, цел албум изврте, алал му вера на диџејот, се потсетив на старите времиња на по 12 години кога ги слушавме, закон, па денеска си ги пуштив двата албуми од Чиста Околина - "Новиот аспект на старата школа" и од Мозаик - "Прашалник", секоја чест за темелите на музикава, сепак Мозаик многу повеќе ми се допаѓаат како звучат, уствари, па и дел од Чиста е во Мозаик
Се сеќава некој уште на нивните песни или Врчаковски, Зеновски и другите од фам.Гејовски ви ги испраа мозоците?
.. Тоа можам и ја да го праам, тупци тупци едно 200 пати и ете готово имам рап песна
.. али чекај, тоа е без текстот или како што раперите го нарекуваат "Лирика" .. ја незнам како може некој тоа дрндање да го нарече лирика, муабети за "коли, пари, курви, кучки, црни гето гзови и јоу нига мадафака" не се ништо освен ѓубре и јадење гомна! Воопшто не е потребен талент за да се направи една рап песна .. па мани друго и некој ке каже дека за рап било потребно повеке талент него за било што друго, невозможно е да се спореди некој глупав бит од 2-3 секунди со ебаање матер на гитара или било кој друг инструмент .. а и самите текстови потврдуваат колку е рапот смрдлив и одвратен, раперите дури не ни пеат, они само кењаат на микрофон за моронски работи што си ги нарекуваат лирики .. доволно е само 5 секунди да слушам онаков црнечки рап за да ме заболи глава и да почнам да повраќам! Ок ај сеа нешто друго .. рапери, неможам да им го сватам имиџот, многу е моронски .. која е таа мода бре носење фармерки 600 броја поголеми и смкнати до колена и некои мајци од 50 сент или Т(Ш)упак со големина направена за сумо борач
, па после гледам им висат онакви Блинг Блинг од врат па златни алки, ланци, прстени, на нив се гледа повеке злато него облека .. леле па да не ги спомињам тоа златните заби колку грдо изгледаат, одвратни црнчуги, гнасотии тешки, ги мразам, патетични се .!. искрено незнам што е полошо, нивниот имиџ или смрдливиот рап што го прават за пари и слава .. колку само ми се гади кога ке видам како некоја гнасна црнчуга со златни заби преку ноќ станува најпопуларен на свет и заработува милиони со тоа што направил една дебилна рап песна ко Кенди Шоп или слично, а некој рок/метал бенд ке се мачи со години и години, ке вложи максимален труд, ке даде се од себе, ке го искористи цел талент за да стигне до пола од тоа .. многу мрзам кога ке излезе некоја дебилна рап песна и се ке врти на сите телевизии и радио канали по едно 480 пати на ден, и тоа е само заради малоумните фанови пошто они цело време гласаат за тоа, у пичку матер нека идат! Колку најдолго до сега некој рапер останал популарен .. 2,3,5 години ? Може и помалку! Рок/Метал бендовите остануваат вечни и затоа неможе мене рапер да ми кажуе што е како е .!. не ме терајте да споредувам рап со метал текстови .. на никој не му е гајле каков им е животот по гетана, дали бил многу тежок или ваков онаков, па незнам после како се пукале со џандари, какви коли возеле, колкав гс имала некоја црнкиња, како краделе зелка од дворот на комшијата, блинг блинг, бум бум, мадафака ратататата .. итн .. не е ни чудно што толку многу луге го мразат рапот, ѓубриња необразовани! Е сега доаѓа моментот на текстовите а.к.а. Лириките .. пред да почнам неќам некој да ми урла дека тоа било комерцијала или дека треба да зеам текстови од андерграунд рапери (а тие се уште полоши) или шо знам шо .. ке ставам текстови од попознатите црнчуги, еве ке почнам со мојот омилен текст ..
.. тоа е многу повеке од очекуваното од една смрдлива рап црнчуга .. остатокот од песната е катастрофа!
.. Е ова е лирика! Би бил срекен и многу благодарен доколку некој може да ми ја каже поентата на песнава .. Р.Кели, човеков е гнида одвратна, гнсно црнчиште, читав негде се оженил со 15-16 годишно девојче и верувам дека сите знаете дека е безброј пати обвинет за педофилија и уште незнам што .. Гад, ми се повраќа !
Мојот 7 годишен братучед, уствари не, мојата 2 годишна прва братучедка е далеку попаметна и може да напише 1000 пати подобар текст од ова .. го мрзам човеков, немам понатамошни зборови!
.. и шо сеа, демек опасен е, епа не е опасен, МРТОВ Е, 6 стапки под земја, ШУПАК !