Хип-Хоп журки

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
%7B646825A2-DDA1-47D5-975D-FBE1B6E306E4%7D_hip=2.jpg
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Почеток на хип-хоп сезоната во летниот клуб "Колосеум" е овој петок со настапите на диџеј Шорти Пи ака Панчо и диџеј Давор ака Уан, а потоа, секој нареден петок "Шур Шотс ентертејмент" најавуваат повеќе диџеи, како диџеј Бронсон од Хрватска, кој ќе гостува на 17, диџеј Скет од Германија, на 24 и диџеј Брус Вејн од Англија, кој настапува на 31 август.
Паралелно, на подиумот на клубот "Хард Рок", хип-хоп вечерите ќе почнат во недела со Панчо и диџеј Чваре, а потоа следуваат концертите на најпопуларниот хип-хоп урбан бенд од Србија- "Бед копи", на 19 август и еднакво квалитетните и популарни Хрвати "Елементал", на 26 август.
Влезниците за концертите на овие два бенда ќе бидат 300 денари.

извор
[/FONT]

Ми се иде ептен на Bad Copy ама проблемот е што ја знам само "Ajmo na Bad Copy žurku" и уште една друга нешто на италијански беше. Така да ќе треба само ко муле да стојам :(.

Uf Uf kako ke mi dojdat zurkive posle rodendenot aaaaaaaa Ova ne se propusta be sto vi e.. Dobra tema btw..

mRnO, модератору недоделкан, пак ќе ми бришеш мислење, ама мислењава од оваа тема префрли ги у мојата, ај моеш и наслов да и смениш, модератор си да те ебам, имаш таква моќ. :pos:

Гледај пред да отвориш нова тема. ААМААННН

И што си ставил у извор?!!!!
Лелелел ќе штрајкуем! Мајке ми.

Ми се иде ептен на Bad Copy ама проблемот е што ја знам само "Ajmo na Bad Copy žurku" и уште една друга нешто на италијански беше. Така да ќе треба само ко муле да стојам :(.
Нема да стоиш ко муле. Јас на нивниот прв настап у СК немаф чуено ниедна песна па пак си поминаф извонредно. Сега им го знам цел „Најгори до сада“ Албум на памет :)

Бај д веј СИСЕ им е најдобра песна, ама не снимаат спот за неа пошто одма има да им го забранат :pos:

Имала је сису за 2 шаке, љубазно ми цигарету тражила из пакле.

F.A. mnogu od raperite vo koj priznavam spagam i ja neznaat txtovi od pesnite na Bad Copy.. Ne ni se mnogu vo radius na slusanje.. Pa pak site ke odime.. Pa na Hip Hop festot poveketo na Shorty txtovi neznaea pa ti za Bad Copy se zamaras.. Bitno e ubavo da si pomines.. Pa ni edna pesna da neznaes.. Nije bitno.

Не да ке се иде на Bad Copy аууууууууу има да биде имав еден албум од нив ама не знма кај го учукав :toe: Како и да е ке биде ''10 година на сцени дувајте нам свече'':bilokojzbor:Идам углавно за Ајс Нигрутин многу е крвав

Ииии Ајссс
Леле колку ми течат лиги коа бичарките го тегнат за коса у спотот на Идемо одмааа... САКАМ И ЈАААССС!!!!
Се глеаме у ТВРД КАМЕН.

Da ne znae nekoj kaj moze da se najdat karti za bad copy osven na vrata u hard rock ??

По повод независност :) клик на сликичката и пишува таму се шо е како е, кој настапува ,цени и....и то

Интересно ќе биде на било која:helou: али на Елементал треба да се отиде

Е ајде де како се погоди утре баш со собиранкава заедно....а одамна ги немам слушнато легијата у живо:( ај друг пат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom