Xbox корисници

igor00000000

I find your lack of faith disturbing
Член од
17 октомври 2022
Мислења
76
Поени од реакции
67
Знам дека во мк имаше слабо корисници на xbox, ме интересира како е сега, пошто серија с е најдостапна и најефтина конзола, а лугево уште плачат по пс5. Се префрлив од ps3 на серија с и сум изненаден од малава кутија во комбинација со гејмпас. Контролерот е прва лига плус користи АА батерии што е голем плус и работи на пц, конзолата не бучи како авион никогаш, се пали за една секунда, има quick resume(продолжува играта и од струја ако е бил исклучен). Проблем е само што има 367gb ssd. Најголема предност е што работат сите xbox игри од сите генерации(и емулатор за пс2 и пс1 има), пс5 и ps3 игри не тера за жал.

Член од
16 мај 2023
Мислења
1
Поени од реакции
0
Јас сум долгогодишен корисник на PlayStation, па навистина ја ценам мислата што Мајкрософт ја стави во серијата S и GamePass. Ќе ја направев Серија S мојот стандарден избор ако не беше ексклузивноста на Spider-Man 2, Wolverine и God of War ragnarok. Серијата S едноставно се чувствува повеќе од соодветно со оглед на нејзината ниска цена и малата големина. Дополнително, GamePass е најприфатливиот метод за уживање во прекрасните игри на Серија С.

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
Од кога ја видов Спајдермен 2 се изгазив од смеа ... ни волверин спомнаа ни ништо... Јас сум на xbox и сум презадоволен... Посебно со екслузивите forza Horizon/Motorsport, Starfield и тн тн...GamePass не ни спомнувам пошто е топ...
Автоматски споено мислење:

На алиекспрес имаш алтернатива на ссд рачно изработено за многу поефтино од тоа на seagates.. јас си купив од 1тб и немам проблем со просторот... и тоа се работи вклучувајки и quick resume...

igor00000000

Член од
17 октомври 2022
Мислења
76
Поени од реакции
67
Од кога ја видов Спајдермен 2 се изгазив од смеа ... ни волверин спомнаа ни ништо... Јас сум на xbox и сум презадоволен... Посебно со екслузивите forza Horizon/Motorsport, Starfield и тн тн...GamePass не ни спомнувам пошто е топ...
Автоматски споено мислење:

На алиекспрес имаш алтернатива на ссд рачно изработено за многу поефтино од тоа на seagates.. јас си купив од 1тб и немам проблем со просторот... и тоа се работи вклучувајки и quick resume...
дај линкче од ссдто да зеам и јас, да не префрлувам на хдд цело време :D :D

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.257
Поени од реакции
7.956
Знам дека во мк имаше слабо корисници на xbox, ме интересира како е сега, пошто серија с е најдостапна и најефтина конзола, а лугево уште плачат по пс5. Се префрлив од ps3 на серија с и сум изненаден од малава кутија во комбинација со гејмпас. Контролерот е прва лига плус користи АА батерии што е голем плус и работи на пц, конзолата не бучи како авион никогаш, се пали за една секунда, има quick resume(продолжува играта и од струја ако е бил исклучен). Проблем е само што има 367gb ssd. Најголема предност е што работат сите xbox игри од сите генерации(и емулатор за пс2 и пс1 има), пс5 и ps3 игри не тера за жал.
Koja konzola i koj Hack ti e staven,
Inace HDD da go zgolemis e detska igra.
Sekoj HDD mozhi da go stavis

igor00000000

Член од
17 октомври 2022
Мислења
76
Поени од реакции
67
Koja konzola i koj Hack ti e staven,
Inace HDD da go zgolemis e detska igra.
Sekoj HDD mozhi da go stavis
за каков хак збориш?
иначе на xbox нее баш детска игра, ссд неможеш за ефтино да ставиш, фабричките коштат скоро колку една конзола серија с. За хдд може само со усб 3.0 и неможе да се играат доста од новите игри на него само за storage. Сега најавија wd black ссд за ss/sx валјда ке биде достапно кај нас ама цените пак ке бидат изгор. Иначе конзолата не ми е запалена со месеци, нема ништо добро излезено на гејм пас. Само идеја имаат, реализација слабо од xbox во последно време

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.257
Поени од реакции
7.956
I koja konzols ja imas pak ne kazha.
A za toa HDD treba ushte da ucish.

igor00000000

Член од
17 октомври 2022
Мислења
76
Поени од реакции
67
I koja konzols ja imas pak ne kazha.
A za toa HDD treba ushte da ucish.
серија с ти пишува погоре, а за хддто стварно не те знам што збориш, де објасни жити се. Изглеа збориш за старите генерации :)

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.257
Поени од реакции
7.956
Abe druzhe jas znam sto zboruvas,
Eve ti upatstvo pa tegni!
Inace imam od Xbox , 360 5x razlicni generacii do xbox One x
Na Xbox One X pred nekoj Staviv alternativen Firmware i sea roka se zhivo i divo, od PS1PS2 do emulatori so igri od pred 30 God i sto uste ne.
Eve ti upatstvo . A kako sto te citam najgore najverojatno i vejce e napraveno kaj tvojata konzola! Ama ti ja ima nekoj sredeno ili ja imas kupeno sredena bez da znaes deka e napravena i zatoa i ne razbiras za sto pisuvam!

A kako odi za pogolema SSD eve ti upatstvo.

Znaci ne e do mene tuku do tebe! ;) ;) ;) ;) ;)

igor00000000

Член од
17 октомври 2022
Мислења
76
Поени од реакции
67
Abe druzhe jas znam sto zboruvas,
Eve ti upatstvo pa tegni!
Inace imam od Xbox , 360 5x razlicni generacii do xbox One x
Na Xbox One X pred nekoj Staviv alternativen Firmware i sea roka se zhivo i divo, od PS1PS2 do emulatori so igri od pred 30 God i sto uste ne.
Eve ti upatstvo . A kako sto te citam najgore najverojatno i vejce e napraveno kaj tvojata konzola! Ama ti ja ima nekoj sredeno ili ja imas kupeno sredena bez da znaes deka e napravena i zatoa i ne razbiras za sto pisuvam!

A kako odi za pogolema SSD eve ti upatstvo.

Znaci ne e do mene tuku do tebe! ;) ;) ;) ;) ;)

само wd SN530 SSD прима ти пишува во видеото, околу 40-50 евра за 256гб во мк, 1тб не најдов али и да има цената не верувам да биде многу пониска од оригинал ссд plug and play за серија с плус шо имаш ризик да ја заебеш конзолата или да добиеш бан тоа е веке друго. За серија с не ти треба посебен фирмвер за ретро, преку девелопер акаунт си работи "легално" ps1/2 nintendo...(т.е. работеше пред година време така, сеа дали работи незнам). Иначе да не имаш за продавање 360ка чипуван по можност со кинект? Бара еден колега да купи

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.257
Поени од реакции
7.956
само wd SN530 SSD прима ти пишува во видеото, околу 40-50 евра за 256гб во мк, 1тб не најдов али и да има цената не верувам да биде многу пониска од оригинал ссд plug and play за серија с плус шо имаш ризик да ја заебеш конзолата или да добиеш бан тоа е веке друго. За серија с не ти треба посебен фирмвер за ретро, преку девелопер акаунт си работи "легално" ps1/2 nintendo...(т.е. работеше пред година време така, сеа дали работи незнам). Иначе да не имаш за продавање 360ка чипуван по можност со кинект? Бара еден колега да купи
Imam 360 so kinect original firmware.
Da i stavam Mod ne e Problem.
Za detali po poraka.

Inace kolkz kosta 1TB kaj tebe ne znam.
Kaj mene ima za 45€

2Tb 82€

igor00000000

Член од
17 октомври 2022
Мислења
76
Поени од реакции
67
Imam 360 so kinect original firmware.
Da i stavam Mod ne e Problem.
Za detali po poraka.

Inace kolkz kosta 1TB kaj tebe ne znam.
Kaj mene ima za 45€

2Tb 82€
ти пишав дека не прима секакво ссд гледај го видеото, иначе заеби сеа тоа пиши ми цена да му кажам дали му одговара

Член од
31 декември 2009
Мислења
580
Поени од реакции
159
Луѓе не се комбинирајте и зафркавајте со g2a или некои други ствари, ставете дека акаунтот ви е во турција нема потреба ни да го менувате, прави рестарт конзолата и после Game Pass ви е на турски со цена од 44.99 лири месечно. Било која картица работи си плаќате 90 денари и терате на конзола и на пц со истиот акаунт без никакви проблеми. Цената е трагикомично ниска со оглед на тоа колку е кај нас месечно да се претплати или претходно колку ми беше на флорида.. И како плус го пробав клауд гејмингот и е профи и функционира, додека се поврзете од пц палите впн и после само го гасите за да нема проблеми со спора мрежа и лаг и си играте.

Prevzemeno od drug forum

Cloud gaming testirano na tv preku aplikacija si tera super

Kajgana Shop

На врв Bottom