WOTLK во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата qwerty
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
Еј луге ме интересира дали ке биде достапна WOTLK во македонија на 13-ти или повторно ке треба да чекаме 2 недели за да ни стаса во мак?
Има ли некој што е бил во југотон или било каде што знае дали ке има или ке нема WOTLK на 13ти?

Odi poracaj ja od Jugoton predvreme.. Tvrdat deka ke stigne na 13ti i ke bila po evropski ceni...

зошто да чекаш одговор од тука, јави се на информации и нека ти дадат бројче од југотон во трговски после тоа јави им се и прашај ги дали ја има и ако ја нема кога ќе ја добијат. :P

Najdov broj ama nikoj ne krevat, mu pustiv e-mail ne mi odgovaret

Лич кинг Ја нема сеуште во југотон само што се вратив од таму....Таман сакав пауза да правам и сега пак морам да почнам:tv::salut:

леле дајте дискот некој че операм... :)! ми даде код брачедон од швицарска ама сеа неможа да се логира зш неам иснталирано... дали имат некој торент или двд..?!

Види на мини нова имат еден торент убав мислам е

Во југотон сеуште ја нема, за недела ке дојде. ;)

Во Југотон денеска доаѓа во 11-12 саатот ама само за тие што имаат порачано

Пффффф ги ограбија луѓето. Стварно не е фер, јас си порачав онлајн, 1465 денари :).

некој user guide имаш за толку пари порачано :)

Нели ви реков дека у Југотон ке касни као и по обичај ?? Едноставно луѓето незнаат како да направат пари .... Нивен проблем

Ја имате во Бисер ------>2800 е цената. (изгор скапо али јбг ... гејмери си се гејмери)

Позз.л

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom