Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 28.511
- Поени од реакции
- 38.224
Тебе шупаци ти мирисаат најубаво, признај... Или ресивер си, сакаш тебе да те мирисаат?Најубав месец од годината. Хомофобични солзи со мерак да вдишеш од воздухот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тебе шупаци ти мирисаат најубаво, признај... Или ресивер си, сакаш тебе да те мирисаат?Најубав месец од годината. Хомофобични солзи со мерак да вдишеш од воздухот.

on e klasicna gluperda sto ne moze podaleku da misli od tugji kurovi i da fantazira kako go prima. Uste pamtam na temana za ukraina koga ja tresna najgolemata glupost procitana na internet, a toa bese deka Srbija bila NATO clenka. Deca od po 5 godini povekje imaat akal od gluperdava, ma vakvite ko nego samo da gi vrzes za nekoe drvo na vodno i da gi ostavis da pcovisaat.Тебе шупаци ти мирисаат најубаво, признај... Или ресивер си, сакаш тебе да те мирисаат?![]()
Ти бе „момче/девојче“, кога Господ делел памет, последен во редот си бил...Тогаш конечно ќе заќутите за прајд парадите месецов. Нели ако не се смарате.![]()
Неоправдано отсутен бил.Ти бе „момче/девојче“, кога Господ делел памет, последен во редот си бил...
На отварањето на Скопје Прајд Викенд...
Прегледај го приврзокот 380722
Боже какви ликови, ептен ме потсеќаат на овие...![]()
Не се тешете многу што иконката на Твитер ја смениле.Неоправдано отсутен бил.
Автоматски споено мислење:
Автоматски споено мислење:

Иконата можеби се менува само еднаш годишно, ама парите течат континуирано.Microsoft is donating a total of $200,000 to LGBTQIA+ nonprofits
In the last 30 years, together with our employees, Microsoft has donated over $15M to organizations that support LGBTQIA+ communities, and in the last year alone, we donated over $1.4M.

Со среќа да го бојкотирате МајкрософтСупер тогаш, уште еден бојкот за идење памет ќе има.
Со среќа да го бојкотирате Микрософт