Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Колку грама тутун од оној спакуван во кеси е дозволено за носење во ранец? Летот е од ЕУ до МК

Imam let so wizzair, bukirav povraten let i go plativ, sega ostanuva letot za vrakjanje. Dodadov plus 20kg chekiran bagaz, toj se pojavuva na mojot profil ama nema potvrda za plakjanje, i sega statusot mi e pending na letot i ne mi dav check in opcija. Istata karticka ja koristev za dvete bukiranja.

Ima opcija nekoj kontakt support od wizz da kontaktiram telfon ili meil, da ne se glupite chat botovi?

Letot mi e vo ponedelnik.
Автоматски споено мислење:

Imam let so wizzair, bukirav povraten let i go plativ, sega ostanuva letot za vrakjanje. Dodadov plus 20kg chekiran bagaz, toj se pojavuva na mojot profil ama nema potvrda za plakjanje, i sega statusot mi e pending na letot i ne mi dav check in opcija. Istata karticka ja koristev za dvete bukiranja.

Ima opcija nekoj kontakt support od wizz da kontaktiram telfon ili meil, da ne se glupite chat botovi?

Believe it or not, srediv nabrzina so wizz support, bravo za niv.

Последно уредено:

Автоматски споено мислење:

Believe it or not, srediv nabrzina so wizz support, bravo za niv.
не знам што им е финтава, еве ист муабет. И мене ми се деси ова пред две недели, сега исто ми се деси на додавање багаж.

не знам што им е финтава, еве ист муабет. И мене ми се деси ова пред две недели, сега исто ми се деси на додавање багаж.
ako e isto kako kaj mene, znae da napravi problem na kartici za verificiranje.

dobroto e sho, ako transakcijata ne e potvrdena za 1 chas, potoa se otkazuva, i mozes da bukirash na novo.

jas togash iskoristiv druga kartica i posle toa se beshe ok.

supportot od mkd broj mi odgovori za nekoi 5-10 minuti, prezadovolen, spored sho sum chital na temava prethodno.

ako e isto kako kaj mene, znae da napravi problem na kartici za verificiranje.

dobroto e sho, ako transakcijata ne e potvrdena za 1 chas, potoa se otkazuva, i mozes da bukirash na novo.

jas togash iskoristiv druga kartica i posle toa se beshe ok.

supportot od mkd broj mi odgovori za nekoi 5-10 minuti, prezadovolen, spored sho sum chital na temava prethodno.
Мене на секое прво купување на карта/услуга ( додатен багаж итн ) ми го пројавува истово. Вчера купив 2 карти и 2 услуги, на сите се случи истото.

Мене на секое прво купување на карта/услуга ( додатен багаж итн ) ми го пројавува истово. Вчера купив 2 карти и 2 услуги, на сите се случи истото.
kaj mene na prvo bukiranje (povraten let do mkd) dobro pomina.

na vrakjanje dodadov plus bagaz i tuka zaglavi - sajtot procesirashe nekoe vreme za naplata (moze i da pravi problem koga treba da prefrli za verificiranje na plakjanjeto)

potoa ti ja dava uslugata na profil ama pending e poshto ne e naplateno. mene mi kazaa deka ako za 1 chas ne se odobri, ja otkazuvaat i treba nanovo da platish, stoi kako pending payment.

vtoriot pat dobro pomina kaj mene.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom