White Heaven - Миравци

• Креатор на темата Креатор на темата IBIZA SOUND
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи ќе има многу журки во клубов, темава ја прекрстив. Се надевам дека еден ден ќе појдам и јас таму на некој жур :)

Али местото Бели рај прерасна во летен клуб на псај трансот. :)

Еве ви line up па оценете шо музика ќе се врти. :pos:

TRY2FLY
ONIRO
KALA
SHEV I DINA
OGI / YUDHISTHIRA / dj.set

Ако си од организација нешто чекам некоја гратис карта.

--- надополнето ---

Бидејќи ќе има многу журки во клубов, темава ја прекрстив. Се надевам дека еден ден ќе појдам и јас таму на некој жур :)

Треба да појдеш. Местото е таман за тебе (земи си апаратот обавезно!)

Ако си од организација нешто чекам некоја гратис карта.

--- надополнето ---

Треба да појдеш. Местото е таман за тебе (земи си апаратот обавезно!)

Не се наплаќа карти :)
Инаку Бел Рај, се наога на неколку километри од гевгелиското село Миравци. Изградено е во речното корито на една мала прекрасна природна рекичка, опколено со високи дрвја, карпи, и природни вирчиња вода, вдлабнати во карпестото корито на реката...:vozbud:

повеќе на http://www.facebook.com/pages/Miravci/BEL-RAJ-Miravci/51620526362?ref=search сите наредни активности, можат да се проследат овде...

Инаку овде е навистина рај.....кој ќе оди нема да зажали..

Инаку Бел Рај, се наога на неколку километри од гевгелиското село Миравци. Изградено е во речното корито на една мала прекрасна природна рекичка, опколено со високи дрвја, карпи, и природни вирчиња вода, вдлабнати во карпестото корито на реката...:vozbud:

повеќе на http://www.facebook.com/pages/Miravci/BEL-RAJ-Miravci/51620526362?ref=search сите наредни активности, можат да се проследат овде...

Јас кога сум бил се плаќаше.

белио рај, или ние ко шо си го викаме белиот мост нуди одлични журки за тие шо ја сакаат таа музика. јас сум бил еднаш ама не можев да ја поднесам музиката пошто не сум нејзин слушател. ладничко е на вечерта така да за скокање е рај. само немојте да се загубите по тоа планината и лозјата после журката кога ќе сте ептен напиени па да ве бараат другарите и селаните :D

ne lord dragon ne sum od organizacijata
a inaku kartata e 150 den mislam

На следен ваков пост, ќе ти пратам кучиња да те јадат.

Ако идеш на 19ти, обавести ме <3

^ Премногу HC е за тебе White Heaven...
Или ќе се вратиш просветлен или нема да се вратиш. Дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom