Вода (H2O). Колку често пиете?

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
најного пиим вода кога сам изморан ... кога идам од трчане дома пиим баја вода... и кога ке станам .. и пред да легнам ....

Многу вода пијам... реално и не знам. Нон-Стоп имам шише до мене. Само се оди во јабана кога пијам и сокови (зависник на кока-кола сум бтв) и цело тоа здравје ми оди на кино.

LELE IC!ZNACI SITE MI SE CUDAT KAKO MOZAM NA GORESTINIVE DA NE STAAM KAPKA VODA U USTA ALI RADO BI SE NAPILA NEKOE PIVCE ONAKA DA ME RAZLADI!!!!!:pos2:

Ух, па некаде 3 литри дневно, затоа што на жештиниве најдобар пијалок е водата.

по 3 литри дневно

LELE IC!ZNACI SITE MI SE CUDAT KAKO MOZAM NA GORESTINIVE DA NE STAAM KAPKA VODA U USTA ALI RADO BI SE NAPILA NEKOE PIVCE ONAKA DA ME RAZLADI!!!!!:pos2:

баш не е препорачливо алкохол по горештиниве да се пие :uvo:

Пред некое време се вратив од фудбал и испив литар и кусур вода,а во текот на дома преку 4 литри сигурно

ептен малце,дневно литро да е преку сила :toe:

Не мерам колку вода пијам, ама не е малку.

Многу течности пијам во секој случај (најмногу безалкохолни), па и со тоа надокнадувам.

Дополна: еве да квантизирам... некаде 5 литри, сè на сè.

уфф па незнам да кажамм точно колку....али многу се сепак и + идам на тренинг а и обично после секоја цигара си пијам вода и и и и така....

секој 20-30 минути.!!!!

Во последно време многу, можам да речам и премногу.. По 4-5литри дневно, може и повеќе.

Па сега летово така повеќе пијам вода.Не знам колку точно.Ама повеќе минерална вода пијам, отколку природна.А голем дел од водата што ја пијам е и од лубеници:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom