Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сте биле денес, сами сте се заебале, нигде не пишуело дека денес ќе има карти од 20, а ако сте биле вчера, имате право...

потопло никад не ми било.Супер беше. Заклучив дека кај Ајзак и Тимбе останаа бесните траки ама кај овој остана енергијата. Типов е ментиш, како дига атмосфера алал му вера. Башка и народен човек што вика Точкест се симна се испослика со сите си седна на шанк муабет со сите си направи, се гледаше дека ептен ќеф му се направи, се остави на бина 100%.
Рахмани исто беше покољ народов скрена. Не беше нешто голема гужва ама кој отиде со фармерки се заеба, мислам уште ми врие мршава,потопло никад не ми било.
пс. Не сфатив што беше тоа со Панчо на почеток, некој ако чул поубаво нека објасни/
ппс.После Виклер и Рахмани фаца на настанот беше Кискино наш!!!![]()

Мамата, без глас, кај и да е со температура. После добра журка тоВа се симптомите. Секоја коска ме боли се изнажуркав за сите пари, дури и боље од Позитивни вибрации 2
Секоја чест за Виклер, кога заврши се симна меѓу народ се сликаше потпишуваше карти постери дискови цицки ово оно (и мене ми се потпиша), пиеше со сите се сликаше (ја иам стоседумдес слики со него) едноставно најокеј, никаков мејнстрим фраер шо се фура.
Многу дечишта, демек шутки а луѓе паѓаа у несвест, сите мислат ако песната е над 150bpm мора шутка, а кај се чуло и видело на драм и бес шутка??? Мислам хелоу.
Ал заврши Виклер, сите тие нафурани ОДМА си отидоа и батето се врати даа рецитира на драм и бес. Под преголеми импресии сум сеуште![]()
Изрецитира од старото, ортаци не знају албумот го прелиста на брзинка, и две нови песни удри и не растури. Реткост и Данас је мој дан, само уште Обеча Омиљеновича требаше да ја растури и крај на програмата.
Го видов Шорти од форумов и ОSS, т.е. пардон Шорти ме виде мене![]()
У кратко ЏАМАСТИК журка, локал супорт Славе и Гејм Овер направија партали
Добра журка, иако не слушам многу многу рап, ми се свиѓаше атмосферата што ја направи Виклер. Само не разбрав што беше тоа со мајцата ама нема везе (= И да, се видов со Кискино и Точкест.![]()
Што беше, ги сереше нешто бед копи ако не се лажам .... Абе се му е супер ама нема толку право да јаде говна за сите. Инаку типот е академик(real), нека си се величи он самиот ама нека не збори глупости за другите. :uvo:
Мамата, без глас, кај и да е со температура. После добра журка тоВа се симптомите.
Ал заврши Виклер, сите тие нафурани ОДМА си отидоа и батето се врати даа рецитира на драм и бес. Под преголеми импресии сум сеуште![]()
П.С. Пејо не го заборавај моментот кој носел бели патики се заебал, му станале црни. Ова не се вади ни со киселина бе
Не очекував толку добра журка.. Лудилаааааа!!