Ван Гог во летниот клуб Хавана, 9 Јуни 2009!

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ne e fer. Imam na desetti ispit. Zostoooo? A tolku se raduvav za Van Gogh :uvo:

Среќата и радоста немозе да ти ја уништи ништо, макар и најголемата обврска што би ја имала во овој случај:vozbud:

Среќата и радоста немозе да ти ја уништи ништо, макар и најголемата обврска што би ја имала во овој случај:vozbud:

Pa fintata e sto nema da odam zaradi taa obvrska. I toa avtomatski znaci deka radosta mi e unistena. Bolje bi zrtvuvala edna vecer radost otkolku posle eden mesec ucenje.

Pa fintata e sto nema da odam zaradi taa obvrska. I toa avtomatski znaci deka radosta mi e unistena. Bolje bi zrtvuvala edna vecer radost otkolku posle eden mesec ucenje.

Секој со свој ризик :helou:
Но сепак ти ја поштувам одлуката

Сега само што се вратив и морам да кажам дека прекрасно беше. Начисто се отворив, испразнив аааааа! Каква енергија еј! Пукаше енергија, пукаше! На неко те има ночас мислев дека ќе се запали Хавана!:vozbud: На песната скрена публиката, скренаа момците од бендот, се што беше живо скрена!
И таман мислев полуразочарано дека ќе си одам без да ја чујам лудо луда т.е коло, почна песната. Тука беше делириум, бар од моја гледна точка. Завршија со Лудо Луда, ама јас се отворив, тоа беше за мене врвот. Се што сакав да чујам чув, презадоволна и останува прашањето: кога пак? :vozbud::vozbud:
Грлото ми пукна, нозете не ги осеќам ама вредешее!

Сега само што се вратив и морам да кажам дека прекрасно беше. Начисто се отворив, испразнив аааааа! Каква енергија еј! Пукаше енергија, пукаше! На неко те има ночас мислев дека ќе се запали Хавана!:vozbud: На песната скрена публиката, скренаа момците од бендот, се што беше живо скрена!
И таман мислев полуразочарано дека ќе си одам без да ја чујам лудо луда т.е коло, почна песната. Тука беше делириум, бар од моја гледна точка. Завршија со Лудо Луда, ама јас се отворив, тоа беше за мене врвот. Се што сакав да чујам чув, презадоволна и останува прашањето: кога пак? :vozbud::vozbud:
Грлото ми пукна, нозете не ги осеќам ама вредешее!

Биди искрена и кази дека малце се зборовите да опишат што се дешаваше вчера во Хавана:smir:

70% од дојдените ја знаеле само неко те има ночас и плус минуес 2-3 песни рецимо МАма списак разлога и лудо луда :)

Биди искрена и кази дека малце се зборовите да опишат што се дешаваше вчера во Хавана:smir:

Нормално, нормално, малце се зборови! Тоа беше лудило, али ете да пробам колку толку да доловам атмосфера, иако тоа беше немогуче.

70% од дојдените ја знаеле само неко те има ночас и плус минуес 2-3 песни рецимо МАма списак разлога и лудо луда :)

Не би рекла, не ги знаеја луѓето претежно песните од новиот албум, тој процент што ја знаел само неко те има ночас беше мал. Топ беше. И Клатно кога ја свиреа и Киселина, Суџено ми је... не беше само 2 - 3 песни дека се знаеја, затоа што се направи стварно топ атмосфера, башка Луда последна ја свиреа а следуваше после Неко те има ночас. Дека на нив највеќе се попали публиката е точно, ама не е ни точно дека скоро никој не им ги знаел песните.

Многу ми е мака што не отидов, се заради таа мо2462642 матура

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom