Ван Гог во летниот клуб Хавана, 9 Јуни 2009!

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Токму така, Ван Гог доаѓаат и ќе имаат свирка во летниот клуб Хавана на 9 Јуни 2009, како промоција на новиот албум “Лавиринт“. Имено, и на самата страна е потврдена оваа информација, така што јас лично очекувам добар провод и одвај чекам да дојдат!

Идемо Проџект :)

Опа! Па може да се отиде (:

Лелеј, Лудо Луда кога ќе ми ја засвират има три дупли серии да напраам на бенч! :wink:

колку само сакам да одам

KE БИДЕ ГЗ ПРЕКУ ГЛАВА !

Да не биде како на Таксират....
45 мин. свирка и толку.....!

Идам како и да е....:aplauz:

Олрајти, и тука смена на наслов. Значи почеток на летната сезона со супер бенд. Ајде сваќе-аќе-аќе-аќе!!

:je:

Ќе идеме, ќе идеме, ова не се пропушта. Мераци.
Крвишта ќе се пролеваат. :vozbud:

ХАХАХАХАХААААААААААА си го обожавам роденденот... таман една недела пред тоа на све домаќо му удирам рекет и јухууууууууу ќе ми се исполни една од понескромните желби...
дајте некој цена на билет ако има да знам со кои средства да му удрам рекетот...

ХАХАХАХАХААААААААААА си го обожавам роденденот... таман една недела пред тоа на све домаќо му удирам рекет и јухууууууууу ќе ми се исполни една од понескромните желби...
дајте некој цена на билет ако има да знам со кои средства да му удрам рекетот...

Да надополниш шо не отиде на Бирфест да ги гледаш :)

Идеме, идеме.... сигурно идеме...

9 јуни, вторник. Се надевам слободен па да бидам присутен. Неко те има....

Сеуште не се знае цена на билетот , а и рано е , се планираат банерите и флаерите, а Клуб Хавана е и во потајни разговори со Прљаво Казалиште, па така да очекувајте интересна програма и концерти:pipi:

Фино,фино,одличен бенд:vozbud:

Ќе идам па што сака нека биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom