Утре оглас за 400 полицајци, физичката кондиција предуслов

• Креатор на темата Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување Време на започнување
Sto se slucilo sega ?

па албанска држава кога албанец ке ти биде претпоставен поготово на мене како Србин пишан и Српско презиме што очекуваш ѓубрето покуша на згибови виде неможе на стомачни среќа кај друг бев на склекови тоа шиптарот ми брои 5 едно дигање виде и тука неможе па ме му се укажа шанса на трчање како на склекови у кратко раскажано

па албанска држава кога албанец ке ти биде претпоставен поготово на мене како Србин пишан и Српско презиме што очекуваш ѓубрето покуша на згибови виде неможе на стомачни среќа кај друг бев на склекови тоа шиптарот ми брои 5 едно дигање виде и тука неможе па ме му се укажа шанса на трчање како на склекови у кратко раскажано
Gnasi be. albanska drzava sme definitivno.

А што слушам муабети дека ќе имало уште еден конкурс? :vozbud:
Има некој некоја информација плус за ова?
Абе овие планираат сите ко џандари да ги вработат или... :cautious:
А во врска со броењето како што знам јас некои ги јаделе бааги со неправилните а од други не виделе правилно изведена вежба...
Или секој со "среќата"... :нинџ:

А во врска со броењето како што знам јас некои ги јаделе бааги со неправилните а од други не виделе правилно изведена вежба...

Најверојатно, наредна година ќе има уште еден конкурс 300/400 ама тоа таму додека да заврши овој најверојатно пролет-лето 2014

Мора кредитот догодина да се враќа, и уште полицајци ќе вработуваат за да има кој да дели казни :)

Знае ли некој дали пролет/лето ќе има уште еден конкурс ?

До утре се психичките тестови. Не е се завршено :)

Психичките прегледи завршија оддамна, па потоа следеше интервју.
Од понеделникот почнаа да ги викаат за здраствен преглед...

Ова со здравствените прегледи проверена информација е или си начул??? Не сум слушнал некој од пријателите да бил повикан на интервју, а камоли за мед.прегледи. Ако има некој со проверена информација нека напише.

Ова со здравствените прегледи проверена информација е или си начул??? Не сум слушнал некој од пријателите да бил повикан на интервју, а камоли за мед.прегледи. Ако има некој со проверена информација нека напише.

Јас бев пријавен на конкурсов и ти кажувам од лично искуство...На 12.12.13 не викнаа на психичко тестирање(вкупно бевме околу 1400 кандидати). На психичкото паднаа околу 400 и останавме 1000 за на интервју кое се спроведе на 19.12.13...
Од неделата навака почнаа да ги викаат на здраствен преглед тие што се влезени (ваљда). Вкупно викаат по 25 кандидати на ден од по 3 групи т.е 75 кандидати на ден и се врши во 3 различни болници.
Нека ме надополни некој ако има поише инфо...

братко интервјуата поминаа уште пред 2 недели 1000% ти гарантирам, и да и медицинските почнаа од понеделникот.

Ги поминав физичките, го поминав и писмениот дел, бев и на интервју ...сега чекам да ми се јават за медицинските.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom