Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
Хаха абе не си играј играчки недај боже да ти намисле некој
Абе тоа да,ти и под земја закопај ја тој ако решил ќе ја украде..Само во гаража кога е малку е покомплицирано..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха абе не си играј играчки недај боже да ти намисле некој
И кај нас крадат во континуитет само и во помали размери затоа не се приметуваЗнам две случки каде на мој роднина другари им украдоа луксузни коли... Првата случка беше пред помалку од 10 години каде на дечкото му украле BMW 7 во Белград а другата случка беше пред 2,3 години каде што на човекот му украле BMW 3 Coupe во Бугарија во луксузен хотел на златните песоци. Се зборува дека кога запрала полицијава некои крадец на коли со украдена кола штотуку пуштен од затвор им се обратил на полицајциве со овие зборови "Оставете ме мене вие гледајте си ја вашата работа јас ке си ја гледам мојата работа..." Она што се случуваше пред 20 години и што сеуште се случува со крадење на коли во Бугарија доаѓа и кај нас полека полека.
Се повеке се приметува и кај нас паралелно со напредокот на сиромаштијата... Но се согласувам дека е во помали размери. На бугарскава страница за продажба Mobile.bg тоа што го видов пред некој месец не ми се веруваше сигурно си отворал знаеш дека има во едно делче и авто новости пишуваше текст пробиен простор каде се складирале најлуксузните автомобили крадени во Бугарија. Неможев да поверувам какви се џипови, луксузни автомобили и суперспотски автомобили имаше. Немаше автомобил под 100 000 евра а и тоа магацинот каде ги чувале личеше на авто салон. Лудило.И кај нас крадат во континуитет само и во помали размери затоа не се приметува
[DOUBLEPOST=1419284575][/DOUBLEPOST]

А после сопственикот на автомобилот да одговара за нанесување тешки телесни повреди на лоповот.На возачко седиште ставајте навечер штиче со нагоре поставени врвови од ловџиски стрели, тие се многу шилести и како жилет остри по крајовите и само над нив некое темно крпче да не се види во темница. Тој шо кради ќе седне, после ќе го бараш по болници со сериозни рани на нозе и газ, ко ќе возите штичето под седиште.
Прегледај го приврзокот 110159
вакви 6-8 доволно е
Сопственикот на возилото си спиеше во својата соба ко се повредил лоповот. Не беше ни блиску до него ни свесен што се дешава. То е исто како за секоја кражба или напад или убиство - да одговара полицијата оти не го спречила тоа. Мене ми крадат кола - полицијата ми ја плаќа во полн износ пошто не го спречила лоповот.А после сопственикот на автомобилот да одговара за нанесување тешки телесни повреди на лоповот.
Замисли касниш на работа од сабајле и во брзање го забораиш штитчето...На возачко седиште ставајте навечер штиче со нагоре поставени врвови од ловџиски стрели, тие се многу шилести и како жилет остри по крајовите и само над нив некое темно крпче да не се види во темница. Тој шо кради ќе седне, после ќе го бараш по болници со сериозни рани на нозе и газ, ко ќе возите штичето под седиште.
Прегледај го приврзокот 110159
вакви 6-8 доволно е

Штичето е наменето за оние кои возат луксузни возила, тие се менаџери, директори, газди.... немаат одредено работно време и одат на работа од ко предходно ќе изџогираат, појадуваат, прегледаат најнови вести, се истушираат и дотераатЗамисли касниш на работа од сабајле и во брзање го забораиш штитчето...![]()