UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Шала на страна, ја би го играл Икарди прва постава у финале со Баерн. Ди Марија или на клупа ко џокер или у везен ред. Позициони напади со ова трио против екипа ко Баерн Минхен малце потешко, ран енд ган е ова трио.
Очекувам Баерн да ја контролира топката и баш со тројцава да им прават контри, а ако оди во друга насока мечот, псж да ја контролира играта тогаш да, подобро со класична 9ка.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Шала на страна, ја би го играл Икарди прва постава у финале со Баерн. Ди Марија или на клупа ко џокер или у везен ред. Позициони напади со ова трио против екипа ко Баерн Минхен малце потешко, ран енд ган е ова трио.
Поарни се без Икарди сто пати.. Моментално и Чупо Мотинг е подобра опција од Икарди.. Истио тим ќе биди само Верати место Херера..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Oвој Кампл заедно со Бускец ми се на врвот у категорија мутави ќутекозовни фаци. Да фатиш и само да ги тепаш со шамари да им се смееш

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Oвој Кампл заедно со Бускец ми се на врвот у категорија мутави ќутекозовни фаци. Да фатиш и само да ги тепаш со шамари да им се смееш
Plus repot, uste tolku na nervi ide. :pos:

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Како ќе ги решава Мбапе у сабота ауу.. Штом најутепаната Барса им лупна 2 гола и имаа уше некоја шанса у први 20 минути, овие ќе ги здрват.
Од сеа се смеам шо ќе му се дешава на Боатенг, или евентуално да им текне да го стаат рагбистон ултрабрзиот СУЛЕ со 97 кг професионален фудбалер.
Мбапе светско и ЛШ на 21 година, лоУдинг... 99% :cool:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.467
Поени од реакции
7.794
Како само успеа Стелт на форумов да им ги направи антипатични Баерн на остантите фанови тоа е чудо у пм... Они си играат топ фудбал и се ама мислам сите фанови од другите клубови на форумов ќе навиваат за ПСЖ/Лион...

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Како само успеа Стелт на форумов да им ги направи антипатични Баерн на остантите фанови тоа е чудо у пм... Они си играат топ фудбал и се ама мислам сите фанови од другите клубови на форумов ќе навиваат за ПСЖ/Лион...
Буквално ќе навивам за Баерн, да ги демолираат отпаднициве и да не ги гледам повеќе.

* што не значи дека фолдерот со мемињата за Стелт нема да биде искористен доколку се случи спротивното

Член од
14 април 2012
Мислења
32.980
Поени од реакции
67.779
Не ја помниш ти изгледа 2013-та, и како беше по финалето во ЛШ.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Како само успеа Стелт на форумов да им ги направи антипатични Баерн на остантите фанови тоа е чудо у пм...

И на тебе ќе ти кажам - ме боли левото маде каков сум го направил Баерн на останатите фанови.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.412
Поени од реакции
26.410
Corentin Tolisso: "I was a ballboy for that game in 2010, when Bayern came to Lyon and won 3-0 with an Olić hat-trick. I was really disappointed. It made an impression on me. Ten years have passed and now I’m in the other camp, with Bayern. I hope we see the same outcome." [UEFA]

Член од
5 март 2018
Мислења
17.340
Поени од реакции
19.803
Икарди ни Ванда во кревет не би го играла прва постава, да не се лажиме ;)
Автоматски споено мислење:

Псж шампион, кој сака по шо сака да се клади со мене :angel:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874

Ајде бујјрум

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.830
Поени од реакции
12.282

Ајде. Ама веќе изгубив компас со кладбиве, не знам кој на кој и што му му должи.
Тепа Баерн лаганица. Инаку и јас сакам ПСЖ да освои за да го гониме стелт :sneaky:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.340
Поени од реакции
19.803
Ајде. Ама веќе изгубив компас со кладбиве, не знам кој на кој и што му му должи.
Тепа Баерн лаганица. Инаку и јас сакам ПСЖ да освои за да го гониме стелт :sneaky:
Мислам дека редот е Псж да освои, Баерн е машинерија ама не ме убедија во одбраната.
Мбапе и Нејмар в раце не се држат :)

Уствари нека поминат прво, и со Сити вакви лапсуси напрајвме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom